image_pdfimage_print
„Toți parlamentarii PSD vor să voteze la vedere! PSD le cere președinților celor două camere, Ludovic Orban si Anca Dragu, să găsească soluții, astfel încât toți parlamentarii, inclusiv cei izolați din motive legate de pandemia COVID, să-și poată exercita votul constitutional.
PSD este ferm decis să demită imediat guvernul Cîțu! România nu mai poate fi condusă de un cabinet iresponsabil, care a aruncat țara în haos prin acțiuni și decizii haotice și care a determinat:
Sărăcirea României prin pierderea controlului asupra prețurilor la energie și combustibili, ceea ce a generează o inflație galopantă. Creșterile de preț sunt neverosimile: +65% la gaze, +45% la electricitate, +54% la combustibili,+ 14% la alimentele de bază și +25% la medicamente.
Dezastrul din sistemul de sănătate! Guvernarea PNL-USR-PLUS-UDMR nu a luptat cu pandemia. Ci dimpotrivă, zădărnicit combaterea acesteia dar și tratarea bolilor cronice. Organizarea Congresului PNL cu 5000 de participanți, când Capitala intrase în scenariul roșu, iar oamenilor li se impuneau noi restricții, este expresia totalei iresponsabilități în plin val patru al pandemiei. Iar rezultatul se cuantifică zilnic în zeci de mii de cazuri de noi îmbolnăviri și în sute de morți.
Instalarea unui penal la Palatul Victoria! Guvernul României nu poate fi condus de un penal, care a fost condamnat pentru infracțiunea comisă și care a executat și închisoare pentru fapta sa. Culmea cinismului este că fostul deținut Cîțu reprezintă azi, în mod aberant, tocmai Coaliția celor care au promis pentru a accede la putere –uitând apoi să și voteze! –Legea “fără penali în funcții publice”, a spus europarlamentarul Claudiu Manda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.