image_pdfimage_print

“PSD are o singură întrebare pentru parlamentarii USR-Plus, după ce au anunțat că nu participă la citirea moțiunii de cenzură a PSD:

„Dacă vă e rușine să ascultați, cum veți veni să o votați?” USR-Plus este singurul factor de incertitudine privind moțiunea. Ei sunt singurii care spun sunt gata se guverneze (din nou) cu PNL.

USR a fost guvernat dezastruos alături de PNL. Acum n-ar vrea să se afle și să-și asume vreo răspundere.

Sănătate – Voiculescu și Mihăilă, plus vicepremierul Barna, responsabil de sănătate – au eșuat catastrofal cu pandemia, nu au pregătit valul 4, au nenorocit bolnavii cronici, au ținut școlile închise degeaba.

Fonduri Europene – ministrul Ghinea a negociat în secret un PNRR, care impune taxe și impozite mai mari, anularea facilităților fiscale, blocarea creșterii pensiilor, zero pentru agricultură și zero pentru social.

Transporturi – ministrul Drulă n-a reușit măcar un km de autostradă; l-a menținut sfidător în funcție șeful CFR Călători care a lasat zeci de copii abandonați într-un tren defect.

Economie – Năsui a făcut prăpăd; măsura 3 abandonată, măsura 2 subfinanțată, sprijinirea exporturilor anulată.

Românii trebuie să știe! Și să nu uite! USR e la fel de rău ca PNL și la fel de vinovat ca și Cîțu pentru grozăviile fără precedent – doi ani de epidemie scăpată de sub control, scumpiri nestăvilite, îndatorare record, crize profunde”, a spus europarlamentarul Claudiu Manda.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.