image_pdfimage_print

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa, anunță astăzi lansarea celei mai mari caravane de recrutare a însoțitorilor de bord, cu obiectivulde a angaja 800 de noi însoțitori de bord în întreaga sa rețea până în decembrie 2021. Zece evenimente vor avea loc în București, Bacău, Iași, Craiova, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara pentru însoțitorii de bord aspiranți din România. Candidații hotărâțicare au visat dintotdeauna la o carieră printre nori și doresc să participe se pot înscrie aici.

Ca parte a efortului de recrutare a însoțitorilor de bord, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente pe parcursul lunii august și septembrie. Evenimentele vor avea loc la hotelurile Angelo Vienna House Bucharest (București), President (Bacău), Internațional (Iași), Rexton (Craiova), Ramada (Sibiu), Confort (Cluj-Napoca) și Timișoara (Timișoara), oferindu-le însoțitorilor de bord aspiranți șansa de a descoperi mai multe despre Wizz Air. Astfel, candidații sunt așteptați să sosească prompt la ora 9:00, cu un CV actualizat, și să fie pregătiți de o zi plină cu activități, inclusiv o prezentare personală, jocuri de rol situaționale, exerciții de grup și un interviu individual.

Însoțitorii de bord ce se alătură echipei Wizz Air se pot aștepta la salarii competitive în cadrul uneia dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, instruirea specifică unui lider în industrie, precum și un program lunar de lucru afișat o dată la două săptămâni. Însoțitorii de bord vor lucra într-un mediu prietenos și multicultural, având acces la o varietate de oportunități interesante de a progresa în carieră, cum ar fi programul Wizz Air „De la însoțitor de bord la căpitan”, care sprijină actualii membri ai echipajului de bord să obțină o licență comercială de pilot. De asemenea, însoțitorii de bord se pot bucura de reduceri la zboruri și bilete bonus pentru familie și prieteni.

Aceste evenimente sunt parte a efortului susținut de a recruta însoțitori de bord și piloți în rețeaua Wizz Air, pe măsură ce compania aeriană își crește capacitatea și își dorește să tripleze mărimea flotei, cu 500 de aeronave Airbus în următorii zece ani. Noii recruți care se alătură Wizz Air au ocazia să facă acest lucru într-un moment important pentru compania aeriană, în urma deschiderii a 18 noi baze și lansarea a peste 300 de noi rute în toată rețeaua, doar în ultimul an.

URMĂTOARELE ZILE DE EVENIMENTE WIZZ AIR DESTINATE RECRUTĂRII

DATA LOC
23.08.2021 Hotel Angelo Vienna House București, Calea Bucureștilor 283, Otopeni
23.08.2021 Hotel President, Bulevardul Ioniță Sandu Sturza 11, Bacău
24.08.2021 Hotel Angelo Vienna House Bucharești, Calea Bucureștilor 283, Otopeni
24.08.2021 Hotel International, Strada Palat 5A, Iași
25.08.2021 Rexton Hotel, Strada Carol I 49, Craiova
27.08.2021 Hotel Ramada, „GAMMA Hall”, Strada Emil Cioran 2, Sibiu
28.08.2021 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca
30.08.2021 Hotel Timișoara, Strada Mărășești 1-3, Timișoara
08.09.2021 Hotel Angelo Vienna House Bucharest, Calea Bucureștilor 283, Otopeni
14.09.2021 Confort Hotel, Calea Turzii 48, Cluj-Napoca

 

Heiko Holm, Chief Operations Officer al Wizz Air, a spus: „A fost un ultim an îmbucurător pentru diversificarea rețelei Wizz Air și suntem încântați să invităm însoțitorii de bord aspiranți să se alăture unei echipe fantastice și să lucreze pentru una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa. În timpul următoarelor evenimente destinate recrutării, candidații pot descoperi mai multe despre oportunitățile pe care le oferim. În cadrul WIZZ, suntem mândri de oportunitățile excelente de a progresa, salariul competitiv și pachetul de compensare și beneficii disponibil pentru toți membrii echipajului de bord. Suntem dedicați sprijinirii echipajului nostru printr-o ascensiune sigură în carieră și oportunități rapide de dezvoltare. Pe măsură ce revenim la capacitatea pre-pandemie și continuăm să creștem, suntem nerăbdători să întâmpinăm candidați talentați să se alăture echipei noastre în creștere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.