Dupa ce a devenit dublu campion national la K1, Mario Boboc (16 ani) vrea sa isi testeze fortele si la competitiile profesioniste.

Pustiul minune din K1 isi face intrarea in competitiile profesioniste pe data de 1 aprilie la Bucurestila Arenele Colosseum intr-o gala incendiara, iar Mario Boboc sustine ca are asteptari mari de la acest meci. „Am muncit extrem de mult pentru a putea ajunge sa lupt la profesionisti si sunt convins ca pe data de 1 aprilie meciul dintre mine si adeversarul meu va fi unul incendiar. Chiar daca adversarul meu are 21 de ani nu vreau sa ma las intimidat si voi face tot posibilul sa castig acest meci. De la varsta de 10 ani am urcat in ring si am luptat alaturi de persoane puternice de la care am avut tot timpul ce invata, iar acest lucru m-a transformat intr-un sportiv cu rezultate, dar si in tanarul cu vise si sperante mari de viitor care stie unde vrea sa ajunga. Am emotii pentru ca este normal si firesc acest lucru, insa pe data de 1 aprilie la Bucuresti voi demonstra ce pot si cu siguranta voi iesi invingator la prima mea competitie de kickboxing la profesionisti“, a spus Mario Boboc.

Mario Boboc este dublu campion national la K1. Tanarul in varsta de 16 ani este legitimat la Scoala de Lupte „Florin Boboc“.

Pustiul minune din K1 vrea sa ii calce pe urme idolului sau Remy Bonjaski. Mario Boboc (16 ani) este antrenat de tatal sau (Florin Boboc) si David Simonel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.