“Românii culeg ”roadele” guvernării de dreapta. Scumpiri uriașe, în cascadă, ale curentului electric, gazelor, combustibililor simultan cu înghețări ale pensiilor și salariilor. Coaliția Dreptei PNL-USRPLUS-UDMR spulberă accelerat bunăstarea pe care au căpătat-o românii în guvernarea PSD

Avertismentele PSD privind efectele nefaste ale liberalizării anticipate și premature, a energiei, făcute de guvernarea PNL, se confirmă , din nefericire, cu prisosință.

Energia electrică s-a scumpit cu 18%. Combustibilii s-au scumpit cu 23%. Gazele s-au scumpit cu 20%.Toate aceste scumpiri majore vor genera creșteri de prețuri consistente și la restul produselor și serviciilor. Inflația va fi din ce în ce mai mare și va mușca fără milă din puterea de cumpărare înghețată de guvernul Cîțu odată cu refuzul de a aplica legea și de a acorda majorările prevăzute de salarii și pensii.

Salariații și pensionarii României se văd nevoiți să deconteze haosul, incompetența și indolența guvernelor de dreapta ale lui Iohannis. Și e abia începutul”, a spus europarlamentarul Claudiu Manda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.