image_pdfimage_print

Consiliul Județean (CJ) Dolj a demarat procesul de reabilitare a clădirilor în care funcționează Institutul de Medicină Legală Craiova, patru firme depunând oferte în cadrul procedurii de atribuire a contractului.

Potrivit președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, valoarea estimată a lucrărilor este de aproape 500.000 de euro, finanțarea fiind asigurată din sursele proprii ale instituției.

„Demersul urmărește, pe de o parte, o serie de intervenții asupra imobilelor în sine, fie că vorbim de reparații ale acoperișurilor, de înlocuirea tâmplăriei exterioare și interioare ori de refacerea tencuielilor și a zugrăvelilor la cele 4 corpuri de clădire. Pe de altă parte, contractul include și repararea tuturor instalațiilor electrice, sanitare și termice, astfel încât, la finalul lucrărilor, Institutul de Medicină Legală să beneficieze de un spațiu adecvat desfășurării activității.

Nu este pentru prima dată când CJ Dolj se implică pentru a asigura condiții mai bune unor instituții de importanță regională. Doar dacă ne uităm la perioada recentă, putem spune că am modernizat sediul Centrului Zonal de Pregătire de Protecție Civilă Craiova, că avem în derulare lucrările pentru reabilitarea clădirii Clinicilor de Oncologie și Dermatologie și că vom proceda în aceeași manieră și în ceea ce privește Ambulatoriul de specialitate pentru sportivi“, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Contractul „Reparații curente ale clădirilor (Corp C1; C2; C3 și C5) situate în str. Vasile Alecsandri, nr. 20, municipiul Craiova, jud. Dolj“ are o valoare estimată de 2.256.807 lei, inclusiv TVA, și prevede o durată de executare a lucrărilor de 12 luni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.