“Primăria Craiova, prin intermediul Casei de Cultură Traian Demetrescu, a demarat proiectul „Artă stradală, pictură în aer liber”.

În perioada 02 – 15 decembrie 2020, artiștii plastici craioveni Andrei Tonița și Bianca Stancu vor crea picturi murale, reluând colaborarea cu municipalitatea, după ce, în urmă cu câțiva ani, au înfrumusețat cutiile de gaze din zona centrală a orașului și calcanul de pe strada Lipscani.

Pe gangul care desparte strada Theodor Aman 2 de strada Olteț se vor realiza două lucrări picturale inspirate din perioada interbelică a Craiovei care simbolizează spații de relaxare de tip terase, edificii reprezentative și locuri de promenadă din acea peioadă, din dorința de a realiza o galerie în aer liber cu imagini de arhivă ale Craiovei. Vă așteptăm cu idei de locuri unde artiștii pot să creeze! În primăvară vă mai pregătim câteva surprize deosebit de plăcute… Aveți imagini cu stadiul actual al picturii murale și cum va arăta ea finalizată”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.