La Craiova, au început deja pregătirile pentru Târgul de Crăciun. Pentru a respecta normele impuse de pandemia de coronavirus, anul acesta târgul va fi amenajat în două locații, tocmai pentru a evita aglomerația. Căsuțele vor fi vopsite în culorile Crăciunului, și vor fi ornate cu ramuri de brad și instalații de lumini, iar Casa Bibescu din Parcul Nicolae Romanescu va fi luminată în perioada sărbătorilor.Acestea sunt doar câteva dintre surprizele pregătite pentru această ediție a târgului.

Trebuie să amintim că acest târg este inclus într-un top al revistei Forbes, cu cele mai sigure destinații unde sunt organizate târguri de Crăciun în Europa în această iarnă.

Ediția de anul acesta a Târgului de Crăciun de la Craiova va fi una adaptată pandemiei de coronavirus, iar din cauza restrcițiilor impuse, autoritățile au fost nevoite să regândească în totalitate modul în care se va desfășura acest eveniment.

Târgul de anul acesta aduce, pe lângă restricții și surprize, tocmai pentru a-i introduce pe craioveni în atmosfera de sărbătoare și pentru a uita de perioada dificilă prin care trecem. Acesta se va desfășura în perioada 28 noiembrie 2020 – 01ianuarie 2021.

“Și la Viena se face târg de Crăciun. Cu aceleași restricții precum cele impuse și de noi la Craiova, cu diferența că nu vom avea mese. Anul acesta nu vom avea, din păcate, caruselul, patinoarul sau orășelul copiilor, ci doar căsuțe cu dulciuri, sucuri, vin fiert, globuri, obiecte de artizanat. Nu veți găsi mâncare preparată la fața locului, gen grătar sau mici, pentru ca am dorit să evităm ca oamenii să staționeze prea mult în fața chioșcurilor de Crăciun. De asemenea, căsuțele au fost amplasate în cele două mari piețe ale orașului, Mihai Viteazul și Frații Buzești, tocmai pentru a se evita aglomerația. Rugămintea noastră este să respectați culoarele stabilite pentru plimbare, tocmai pentru a evita să interacționați cu mai multe persoane. Nu uitați că și Parcul Romanescu va fi pregătit de sărbători și merită vizitat! Pe 28 noiembrie se deschide oficial Târgul de Crăciun și dăm drumul la iluminatul de sărbători! Aveți cu toții dreptul să vă bucurați de cea mai mare sărbătoare a creștinătății, Crăciunul, dar vă rugăm și să respectați restricțiile impuse!”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.