C𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚 – 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐬 𝐝𝐢𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐚 𝐚𝐯𝐞𝐚 𝐢𝐧 𝐦𝐨𝐝 𝐜𝐥𝐚𝐫 𝐜𝐞𝐥 𝐦𝐚𝐢 𝐚𝐦𝐩𝐥𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭 𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐞𝐚 𝐜𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐩𝐨𝐥𝐢𝐭𝐢𝐜𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐢𝐚 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢.

“Astfel, orașul nostru, face parte dintr-un club select alături de 43 de orașe din 21 țări europene, asiatice și africane ce au beneficiat de acest program dezvoltat de BERD.

Craiova a făcut pionierat în acest domeniu și, ulterior demarării proiectului, alte trei orașe din România au solicitat asistență din partea BERD pentru elaborararea unui Plan de Acțiune Orașe Verzi – Green City Action Plan.

Planul de Acțiune Orașe Verzi făcut special și în exclusivitate pentru Craiova va stabili care sunt provocările pe care trebuie să le traversăm în perioada următoare pentru a deveni într-adevăr un oraș verde.

𝐀𝐯𝐞𝐦 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐥𝐮𝐳𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐩𝐞𝐜𝐢𝐚𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐄𝐑𝐃 ]𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐯𝐢𝐧𝐚 𝐯𝐢𝐢𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐯𝐞𝐫𝐝𝐞 𝐚𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐬;𝐮𝐥𝐮𝐢.

Concluziile finale ce se vor concretiza într-o viziune clară asupra viitorului orașului, astfel încât calitatea vieții și siguranța cetățenilor să crească în permanență, în strânsă corelare cu protejarea mediului înconjurător, au fost prezentate în cadrul unei întâlniri on line la care am participat alături de funcționari din Primăria Craiova cu reprezentanţi ai Bancii Mondiale pentru Reconstrucție și Dezvoltare și ai echipei de consultanți internaționali”, a spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.