image_pdfimage_print

Candidatul PSD la fotoliul de primar al comunei Breasta, Ion Vizitiu, vine să realizeze cu succes schimbul de generații, continuând dezvoltarea comunei și dorind să implementeze proiecte care să apropie Breasta de Craiova, atunci când vorbim despre standarde, infrastructură și dotări moderne.

Ion Vizitiu este, cu siguranță, cea mai bună alegere pentru comuna Breasta și vine să facă schimbul de generații cu actualul primar, Marin Marcu, omul care a făcut tot posibilul ca localitatea să fie una dintre cele mai frumoase, iar oamenii să se bucure de tot ce este nevoie pentru un trai decent.

Realizările Primăriei PSD Breasta din ultimii ani se referă la atragerea a peste 5 milioane de euro din fonduri europene, pentru introducerea sistemului de apă și canalizare în trei sate, dar și la asfaltarea a 6,5 km de străzi rurale din comună. Tot echipa PSD de la primărie a reușit să modernizeze iluminatul public și să îl extindă cu 2 kilometri, precum și să instaleze un sistem de supraveghere video, vital pentru siguranța cetățenilor. Știind cât de importantă este sănătatea, administrația PSD din Breasta a cumpărat clădiri pe care le-au transformat în cabinete medicale și în farmacie.

Nici copiii nu au fost neglijați pe perioada ultimilor ani, special pentru ei amenajându-se șase locuri de joacă în comună. Nu în ultimul rând, locuitorii din Breasta nu mai trebuie să vină la Craiova pentru a-și schimba buletinul, având, acum un Serviciu Public Local de Evidența Populației chiar la ei în comună.

„Sunt hotărât să duc mai departe proiectele domnului Marcu, omul care a sfințit locul aici, în Breasta, și le spun cu siguranță oamenilor că voi face tot ce îmi stă în putință să îi sprijin așa cum a făcut-o și dumnealui. Avem multe proiecte pregătite pentru anii ce vor urma, proiecte care vor continua modernizarea comunei și care vor atrage la noi, în Breasta, craioveni și nu numai. Printre cele mai importante dintre acestea gândite de echipa PSD pentru Breasta este introducerea transportului în comun cu ajutorul RAT Craiova până la finalul anului 2021, deosebit de necesar având în vedere numărul oamenilor care parcurg drumul Craiova – Breasta extrem de des”, a explicat Ion Vizitiu.

Satul de vacanță din Breasta, amenajat cu un complex sportiv

Pentru următorii patru ani, pe lângă transportul în comun introdus prin RAT Craiova, Ion Vizitiu a explicat că vor fi asfaltate toate străzile din comună, va fi introdusă și finalizată infrastructura de apă și canalizare în trei sate, urmând să fie amenajate și șanțuri și podețe pentru colectarea apelor pluviale. Totodată, alimentarea cu gaze naturale pentru toată comuna este un lucru pe care Ion Vizitiu îl va realiza în comună.

Candidatul PSD s-a gândit și la înființarea unui after school, dar și la punerea bazei unui departament specializat din cadrul primăriei, care să se ocupe doar de atragerea de fonduri europene. Căminul Cultural de tip II va fi finalizat și va continua, totodată, programul de sprijin pentru tinerii care vor să-și construiască o casă, prin atribuirea unei suprafețe de teren. Nu în ultimul rând, toate aceste investiții vor duce la atragerea de investitori, dar și de turiști, căci pe agenda viitorului edil este și amenajarea satului de vacanță prin construirea unui complex sportiv dedicat activităților recreative(teren de fotbal sintetic cu nocturnă, vestiare și dușuri, sală pentru organizarea de antrenamente de box, karate, volei, handbal).

„Cred în ceea ce le propun oamenilor din Breasta și le spun că numai împreună vom putea duce aceste proiecte la bun sfârșit. Ne dorim cu toții o comună modernă și sunt ferm convins că vom reuși să facem asta în următorii patru ani. Am alături de mine o echipă puternică, una care își va concentra toate eforturile pentru bunăstarea locuitorilor”, a conchis Ion Vizitiu, candidatul PSD la Primăria Breasta.

Comandat de Partidul Social Democrat Organizatia Judeteana Dolj, CUI mandatar finaciar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.