image_pdfimage_print

Nu-i de mirare de ce, de 20 de ani, oamenii din Vârvoru de Jos continuă să îl aleagă pe Nicu Tabacu pentru funcția de primar al comunei. Proiectele pe care acesta le-a pus în operă au transformat localitatea, iar în acest an, Nicu Tabacu a ales să continue munca pentru cetățeni, candidând din partea PSD pentru încă un mandat de primar.

Locuitorii din Vârvoru de Jos au avut, din 2000 încoace, un om de nădejde și un edil adevărat în persoana lui Nicu Tabacu. Cu fiecare mandat care a trecut, Vârvoru de Jos a continuat să meargă pe dezvoltare, implicare și dedicare, iar numai în ultimul mandat, în comună au fost implementate proiecte în valoare de circa 15 milioane de lei.

Vârvoru de Jos, cu sistem antigrindină și de creștere a precipitațiilor

Vorbim despre alimentarea cu apă și rețeaua de canalizare, precum și stația de epurare în satul Dobromira, dotarea comunei cu un sistem antigrindină și de creștere a precipitațiilor, extrem de important în condițiile climei actuale, dotarea serviciului social din comună, dar și înființarea unui post de radio local, pentru informarea corectă și divertismentul cetățenilor. Proiectele amintite au fost realizate din fonduri europene pe care Primăria Vârvoru de Jos a reușit să le atragă.

„Iată că au trecut foarte mulți ani de când sunt alături de oamenii din Vârvoru de Jos și aș vrea să le transmit că le mulțumesc pentru ceea ce am făcut cu toții, împreună, în această localitate. Pentru următorii patru ani, nu îmi doresc decât să ducem comuna pe același drum și să investim în continuare în toate domeniile, astfel încât să creștem așa cum ne dorim cu toții”, a explicat Nicu Tabacu.

Bugetul local și programele guvernamentale susținute de PSD au permis și ele investiții în infrastructura rutiera și în iluminatul public din comună, refăcându-se și planul urbanistic general. Mai mult, au fost achiziționate programe informatice pentru camera agricolă, fiind modernizată și reabilitată școala, dar și drumul comunal DC99 Dobromira – Bujoru, după cum a menționat candidatul PSD pentru fotoliul de primar.

Acesta a subliniat faptul că își dorește foarte mult ca cetățenii să continue să se implice activ în viața comunei, așa cum au făcut și în ultimele mandate.

„Este vorba despre participare, colaborare, consultare publică și o capacitate de organizare. Planificăm rațional cu toții și ne axăm pe investițiile care sunt cu adevărat necesare. Cu aceste eforturi comune depuse, rezultatul nu poate fi decât unul singur: o comunitate modernă, europeană, dinamică și prosperă. Participăm împreună și continuăm împreună și în următorii patru ani!”, a conchis candidatul PSD la Primăria Vârvoru de Jos, Nicu Tabacu.

Comandat de Partidul Social Democrat Organizatia Judeteana Dolj, CUI mandatar finaciar: 21200019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.