Compania de Apă Oltenia a finalizat o lucrare de amploare în cartierul craiovean Bariera Vâlcii, care a vizat modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă, având drept rezultat furnizarea apei la o presiune superioară pentru toți locuitorii cartierului.

Necesitatea executării acestor lucrări a apărut ca urmare a faptului că zona s-a dezvoltat, s-a extins, iar locuitorii aveau deseori probleme cu lipsa presiunii apei potabile. A fost luată decizia modernizării rețelei, iar lucrările au demarat săptămâna trecută. Echipe suplimentare ale Companiei de Apă au fost mobilizate în cartierul Bariera Vâlcii în încercarea de a reduce la maximum disconfortul creat de săpăturile necesare, înlocuirea conductelor vechi și realizarea unor branșamente noi acolo unde a fost nevoie. În acest moment putem vorbi de o presiune net superioară la furnizarea apei potabile în tot cartierul, înlocuirea a 80 metri liniari de conductă și realizarea unui număr de 12 branșamente noi pe Aleea 7 Teilor.

Pentru Compania de Apă Oltenia a fost un efort foarte mare, însă ținem la calitatea serviciilor oferite utilizatorilor, iar aceste lucrări reprezintă o îmbunătățire a acestora.

Facem apel către beneficiarii acestor lucrări pentru utilizarea rațională a apei potabile, doar în scop menajer, nu pentru udatul grădinilor, întrucât nerespectarea acestor cerințe provoacă disconfortul tuturor locuitorilor cartierului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.