Presa din Anglia anunță că formaţia antrenată de Carlo Ancelotti, Everton, este interesată să-l achiziţioneze în vara aceasta pe mijlocaşul Universităţii Craiova, Alex Cicâldău. Mijlocașul, în vârstă de 23 de ani,  este dorit de clubul de tradiție Everton, care consider că ar putea face o afacere important cu internaționalul roman.

Alex Cicâldău mai are 2 ani de contract cu Ştiinţa, dar în acelaşi timp există o clauză de reziliere de 7 milioane de euro, orice echipă care o achită şi se înţelege cu jucătorul putând să-l transfere practic fără să mai întrebe clubul din Bănie.

Sunday Mirror anunţă însă că preţul pentru care Cicâldău ar ajunge Everton ar fi de numai 3,5 milioane de lire sterline, fiind luat în calcul şi un împrumut, însă Universitatea Craiova nu agreează această variantă.

„Mijlocaşul central este o maşinărie de goluri pentru Craiova, în acest sezon. Joacă mijlocaş central, dar poate evolua şi în flancul drept, cu o versatilitate pe placul lui Carlo Ancelotti”  scrie cotidianul din Anglia, gruparea de pe Goodison Park căutând de ceva un jucător de profilul lui „Cic”.

Cicâldău a marcat 14 goluri în acest campionat, fiind pe podiumul golgheterilor din Liga I. Finanţatorul Mihai Rotaru i-a avertizat pe agenţii lui Cicâldău să nu-l bulverseze în această perioadă extrem de importantă pentru echipa din Bănie, aflată în lupta pentru titlu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.