Wizz Air redeschide bazele de la Craiova, Sibiu și Timișoara

0
317

Wizz Air, principala companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică linie aeriană din Europa*, și-a redeschis bazele de la Sibiu și Timișoara și a anunțat redeschiderea bazei din Craiova pentru 19 iunie. Pasagerii pot rezerva zboruri pe un total de 35 de rute către unele dintre cele mai populare țări precum: Germania, Austria și Elveția. De asemenea, zborurile către aceste țări au fost reluate și de la celelalte baze șiaeroporturide unde Wizz Air operează în România.

Pentru a ajuta pasagerii și echipajul să călătorească în siguranță și fără griji, Wizz Air a implementat măsuri de igienă suplimentare pentru a sprijini distanțarea fizică în timpul îmbarcării și curățenia sporită la bord. Ca parte a măsurilor de protecție a sănătății clienților și a echipajului, pasageriiar trebui să facă check-in și orice achiziții de servicii online, cum ar fi plata pentru bagajelesuplimentare, pentru a reduce interacțiunea neesențială la aeroport. În încercarea de a limita răspândirea posibilelor infecţii, pasagerii sunt rugați să respecte noile reguli de distanțare fizică atât în ​​timpul îmbarcării, cât și al debarcării.

Deși filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează 99,97% din virusuri și bacterii din aerul din cabină, echipajul, precum și pasagerii trebuie să poarte măști pe tot parcursul zborului. Echipajul de cabină va distribuișervețele de igienizare fiecărui pasager, în timp ce eliminarea revistelor de la bord și încurajarea plății contactless în timpul cumpărăturilor la bord sunt măsuri introduse pentru minimizarea contactului fizic. Pezborurile unde gradul de încărcare permite, echipajul va supravegheadistanțarea locurilorîntrepasageri.

Wizz Air va continua programul său de curățeniezilnic strict, aeronavele fiind dezinfectateîn timpul nopții, în conformitate cuindicațiile oficiale. Toate noile proceduri de siguranță pot fi urmărite în acest videoclip.

Paulina Gosk, Corporate Communication Manager Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să redeschidem bazele noastre dinSibiu, Craiova și Timișoara și să reluăm zborurile către mai multe destinații pentru a le permite pasagerilor dinRomânia să își viziteze rudele care locuiesc în străinătate, să călătorească în interes de afacerisau pentru relaxare. Preocuparea noastră principală este sănătatea, siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului nostru. Am implementat o serie de măsuri de protecție pentru a asigura cele mai bune condiții sanitare posibile. Suntem gata să primim pasagerii la bord!”

TOATE RUTELEWIZZ AIROPERATE ÎN PREZENT DIN ROMÂNIA

Oraș Destinații
București Basel-Mulhouse-Freiburg, Lisabona,Oslo Torp, Geneva, Billund, Malmo, Dortmund, Nurnberg, Stockholm Skavsta, Tel-Aviv
Cluj-Napoca Viena, Basel-Mulhouse-Freiburg, Dortmund, Berlin Schonefeld, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg, Malmo, Billund
Timișoara Dortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn
Iași Dortmund, Larnaca, Billund
Sibiu Dortmund, Karlsruhe Baden-Baden, Memmingen, Frankfurt-Hahn, Nurnberg
Craiova Koln
Suceava Memmingen
Târgu Mureș Memmingen, Budapesta

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.