image_pdfimage_print

Donația face parte din programul HEINEKEN „Împreună, mai puternici. Sprijin pentru comunități”, lansat în contextul crizei COVID-19, cu un fond total de 1.500.000 lei

Craiova, 28 aprilie 2020: HEINEKEN România se alătură eforturilor de a combate efectele pandemiei COVID-19 cu un program de susținere a comunităților prin dotarea spitalelor și a personalului medical cu aparatura și echipamentele necesare în această perioadă. Din fondul programului „Împreună, mai puternici. Sprijin pentru comunități”, compania a donat Spitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Craiova un ecograf multifuncțional de ultimă generație, precum și 5.000 de măști de protecție pentru personalul medical.Valoarea totală a donației oferite unității medicale este de 250.000 lei.

În această perioadă plină de provocări și incertitudini, e important să susținem comunitățile din care facem parte. Pe lângă măsurile pentru protejarea angajaților, partenerilor și clienților noștri, ne dorim să le oferim sprijin celor afectați și personalului medical, în lupta pe care o duc zilnic cu efectele acestei pandemii.” –Darius Tîrlă – Director al fabricii HEINEKEN din Craiova.

Acțiunea desfășurată de HEINEKEN România vine într-un moment foarte important al luptei duse de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Craiova împotriva Coronavirus, când rapiditatea și eficiența actului medical sunt vitale pentru pacienții noștri. Deși spitalul nostru avea în dotare un ecograf, acesta era de generație mai veche și deseori necesita reparații specializate. Echipamentul nou de ecografie primit prin donație de la HEINEKEN România va asigura fluxul de investigații necesar atât în diagnosticarea pacienților suspecți de COVID-19, cât și după ce această luptă se va fi încheiat.” – As. Univ. Dr. Adina Andreea Turcu -ManagerulSpitalului Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” Craiova.

 

Fondul total al programului inițiat de HEINEKEN România are o valoare de 1.500.000 lei. Companiasusține cu donațiispecifice, bazatepecelemaipresantenevoi din acest moment, 5 spitale, din Bucureștiși din cele 4 comunitățiîn care are fabrici, darșiintervențiaCruciiRoșiiRomâneînsprijinulsistemului medical, încontextul COVID-19, alocândcâte 250.000 leifiecăruiadintrebeneficiari. Totodată, compania îi încurajează pe membrii echipei să doneze către Crucea Roșie, prin dublarea sumelor donate, individual, de aceștia.

 

În România, HEINEKEN are o echipă de peste 1.100 de oameni, 4 fabrici, înConstanța, Craiova, MiercureaCiucșiTârgu Mureș și un sediu central înBucurești. Compania produce șivindepeste 20 dintrecelemaiapreciatemărci de bereșicidruînțaranoastră, între care: Heineken®, Ciuc®, Neumarkt®, Silva®, Bucegi®, Golden Brau®, respectiv Strongbow®, Cidru Mândru®, Old Mout®.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.