image_pdfimage_print

SC Piețe şi Târguri Craiova SRL a întreprins noi măsuri pentru protejarea comercianţilor şi cumpărătorilor, în contextul epidemiei de coronavirus. Astfel, în pieţe au fost amplasate afişe, prin care cetăţenii sunt informaţi că, pentru a se proteja împotriva contactării acestei boli, trebuie să păstreze o distanţă de 1,5-2 m atât între ei, cât şi faţă de comercianţi. Pentru a-i ajuta în acest sens, au fost aplicate marcaje pe pardoseală, care să le indice cumpărătorilor distanţa minimă de siguranţă pe care ar trebui s-o aibă între ei.

În cursul acestei săptămâni s-au montat în pieţe noi dispensere de dezinfectant, care să fie atât la îndemâna comercianţilor, cât şi a cumpărătorilor. De asemenea, protejarea mărfii cu folie transparentă de plastic, pentru a nu fi atinsă de clienţi, împreună cu utilizarea măştilor şi mănuşilor cât timp vând în piaţă au devenit practici curente pentru comercianţi.
În vederea respectării numărului maxim de persoane care pot fi în acelaşi timp în fiecare piaţă, a fost restricţionat accesul pe anumite intrări, astfel încât personalul SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL să poată avea sub control numărul persoanelor care intră şi ies din pieţe.

Le reamintim cetăţenilor că pieţele rămân deschise, dar, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, este de preferat să evite ieșirile din locuință. Atunci când deplasarea în afara domiciliului este absolut necesară şi ajungeţi într-o piaţă, respectaţi măsurile de igienă şi protecţie recomandate de autorități, menţinând o distanță corespunzătoare față de persoanele din jurul dumneavoastră și dezinfectându-vă mâinile des.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.