SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a luat toate măsurile necesare pentru a asigura continuitatea activităţii în pieţele din Craiova

0
1428

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a luat toate măsurile necesare pentru a asigura continuitatea activităţii în pieţele din Craiova. În acelaşi timp, societatea a avut în vedere şi protejarea salariaţilor de contaminarea cu coronavirus.
Astfel, în contextul Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinţilor pentru supravegherea copiilor, în situaţia închiderii temporare a unităţilor de învăţământ, SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a dat posibilitatea angajaţilor care au copii cu vârsta de până la 12 ani, înscriși în cadrul unei unități de învățământ, sau au copii cu dizabilități cu vârstă de până la 18 ani, să îşi ia zilele libere prevăzute de lege pentru a sta cu copii aflaţi acasă, în urma închiderii şcolilor.
De asemenea, având în vedere recomandările Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale în scopul prevenirii răspândirii infectării cu coronavirus, privind flexibilizarea raporturilor de muncă şi ţinând cont de dispoziţiile art.108-110, art 48 din Codul Muncii şi prevederile Hotărârii nr.6 şi 7 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, conducerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL a găsit soluţii pentru ca o parte dintre angajaţi să-şi poată desfăşura activitatea de la domiciliu până la sfârşitul lunii martie, pentru a fi expuşi cât mai puţin pericolului infectării cu coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.