Senatorul Radu Preda: PSD nu va gira circul electoral al liberalilor

0
418

“• PSD îi va lăsa pe liberali să-și voteze singuri Guvernul Orban 2 prin care PNL vrea să îi păcălească pe români așa cum au făcut-o la alegerile europarlamentare și prezidențaiale!
• Temele reale ale cetățenilor: sănătatea, educația, autostrăzile, creșterea lcourilor de muncă nu există pentru liberali!

  • PSD nu poate să ia parte la o mascaradă de neinvestire a unor Guverne născute pentru a da naștere unei guvernări eșuate de 4 ani la fel cum a fost cea de 3 luni de acum!
  •  PNL și-a pierdut credibilitatea atât între partenerii din Parlament, dar mai ales în rândul oamenilor pe care i-a înșelat că o vor duce mai bine, dacă vor ajunge liberalii la putere.
  • Liberalii au arătat foarte bine de ce sunt capabili la guvernare în 3 luni: anularea construcțiilor de autostrăzi, tăierea banilor de la spitale, de la programele de susținere a antreprenorilor și fermierilor și nu în ultimul rând de instalarea pupilelor de partid la nivelul conducerilor instituțiilor statului”, a spus senatorul PSD Radu Preda.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.