image_pdfimage_print

„Când guvernul ajunge să modifice aspecte sensibile ale vieții cetățenilor, cum ar fi serviciile de sănătate și cum sau cine beneficiază de ele, atunci aceasta nu se mai numește democrație și egalitate de șanse și de tratament. Asta face ministrul Sănătății care, între declarații cinice, precum cea că din cauza părinților plecați în străinătate copiii dezvoltă autism, și acțiuni vădit menite să avantajeze anumite rețele de clinici private, are un câștig lunar de peste 20.000 de lei de la una dintre aceste clinici private. Iar nereguli noi apar în fiecare zi.

Pe ministru nu pare să îl deranjeze acest lucru, nici măcar pe șeful guvernului PNL, care spune că aceste lucruri sunt normale. Nu sunt! Etica, morala și deontologia sunt lucruri care par a fi străine celor din guvernul actual al României. Iar dacă un ministru al Sănătății poate face asemenea acte continuând să poată dormi liniștit noaptea, înseamnă că ceva este profund grav și putred în oamenii ce alcătuiesc guvernarea actuală.

Sănătatea este un drept! Să sperăm că sistemul de sănătate publică nu va ajunge la gunoi, înlocuit de o afacere de partid bănoasă și cu interese ascunse”, a spus deputatul PSD Eliza Peța – Ștefănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.