image_pdfimage_print

Bucuria Crăciunului este mai mare când suntem împreună. De aceea, miercuri, 18 decembrie, de la ora 17.00, îi invităm pe copiii cu vârsta între 4 şi 12 ani să ni se alăture. Vom confecţiona îmreună decoratiuni, felicitări şi alte ornamente de Crăciun, vom decora biscuiţi şi ne vom bucura de magia sărbatorilor alături de colinde aduse în dar. Atelierele vor fi susţinute de îndrumători cu experienţă Ramona Mironeasa, Ramona Oană şi Cristina David .
Şi, pentru că este perioada în care dăruim şi suntem mai buni,vom împodobi impreună bradul de Crăciun in Centrul Comercial Auchan Craioviţa.
Pregătim momente dulci pentru cei prezenți şi îi aşteptăm cu entuziasm, multă bucurie și voie bună alături de spiriduşii Evenimente minunate.
Surpriza serii vine şi din partea Magic Bus. Vreme de 15 minute, copiii se pot juca la bordul Magic Bus. Trebuie doar sa se înscrie din timp în cadrul evenimentului şi să fie însoţiţi de părinţi.
Vom trăi împreună momente de Bucurie în Galerie!

II rugam pe parintii care vor veni la atelierele noastre sa ni se alature si sa doneze o carte sau un produs de igiena persoanala, pentru campania desfasurata de Asociatia Salvati Copiii, in Gentrul Comercial Auchan Craioviţa, Calea Severinului,nr.5A:

https://spiridusidenadejde.ro/?fbclid=IwAR3rVSVxlT1RIquvQ3O9gV2uXImmdxCnfZjDQlUF8nWT-QPxxOcfh6phxAE

Detalii pe facebook/CentrulComercialAuchanCraiovita

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.