Olguța Vasilescu: Actualul ministru al Muncii vrea să falimenteze Poșta Română pentru că angajații ar susține PSD

0
339

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a spus pe o rețea de socializare cum ministrul Muncii pus de PNL vrea să desființeze Poșta Română doar pentru că acesta crede că angajații companiei sunt susținătorii PSD. Actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat că nu se ferește să înlocuiască Poșta Română ca distribuitor de pensii, dacă postașii fac campanile electorală în beneficiul PSD.

“Incompetența ministrului Baubau, Violeta Alexandru, începe să mă sperie!

Vrea să rezilieze contractul între Casa Națională de Pensii și Poșta Română pentru plata pensiilor.

Pe lângă faptul ca ar falimenta Poșta, companie de interes național și strategic, nu există alternativă pentru plata tuturor pensiilor. Nicio firmă privată nu are capacitatea de a distribui pensiile în orice sătuc din România unde pensionarii nu au card și unde nu există bancomate. Această alternativă mi-a fost sugerată și mie cât timp am fost ministru, dar am trimis la plimbare indivizii care au avut tupeul să deschidă gura pe acest subiect. Se pare că noua putere e foarte deschisă, însă… Motivul? Cică postașii ar fi PSD-isti! Incredibil!!! Ce obsedați penibili!
De la Orban am aflat și aberația că destituie directorul CEC Dolj, pe care l-am fi pus noi, liderii PSD Dolj, să intârzie pensiile sau să le dea în două tranșe. Trecând peste faptul că asemenea lucruri s-au mai intâmplat și pe vremea noastră, din cauza lipsei de lichidități sau peste faptul că niciunul dintre liderii PSD Dolj nu are habar cine e director la filiala CEC, fiindcă noi nu am schimbat niciun șef de deconcentrată, că nu mai vorbesc de portari sau funcționari cum fac deja PNL-iștii, sunt convinsă că declarațiile lui Orban se înscriu în seria de pregătiri pentru privatizarea CEC! Îmi amintesc ce enervați au fost liberalii, cu Cîțu Apocalipticul în frunte, când am anunțat că vom capitaliza CEC-ul, ca să îl transformăm într-o bancă importantă a statului! Să nu ziceți ca nu v-am avertizat!

PSD a semnat protocoale cu mai multe sindicate, prin care ne-am asumat creșteri de salarii, garantarea locurilor de muncă etc. Faptul că liderii de sindicat au semnat cu noi aceste documente, a fost garanția lor că ne respectăm promisiunile. Ceea ce am și făcut! Nu îi mai faceți PSD-iști doar pentru că au solicitat niște drepturi și noi le-am dat! Garantați-le și voi! Nu îi distrugeți fiindcă știți că nu vreți să le dați nimic și căutați să îi stăpâniți prin teroarea de a își pierde locurile de muncă sau drepturile deja câștigate”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.