image_pdfimage_print

SC Piețe și Târguri Craiova SRL va organiza Piață Volantă în Centrul Craiovei și în următoarele cinci wekeenduri. Locaţia va fi aceeaşi de săptămâna trecută, piaţa urmând a fi amenajată în zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park. De aici, în fiecare sâmbătă şi duminică din următoarele cinci săptămâni, craiovenii vor avea ocazia să-şi poată achiziţiona direct de la producători o gamă foarte diversificată de produse: flori, fructe şi legume proaspete, preparate tradiţionale din carne, brânzeturi, miere și produse apicole, fructe uscate, ulei de primă presă, ori dulceţuri, băuturi şi conserve de casă.

Am lansat săptămâna trecută o campanie de sprijinire şi promovare a fermierilor doljeni, dar şi din celelalte judeţe ale Olteniei, precum şi a producătorilor de preparate tradiţionale, prin punerea la dispoziţia acestora, în mod gratuit, a întregii Pieţe Volante, pe care o organizăm în această perioadă în Centrul Istoric al Craiovei. Proiectul nostru este susţinut şi de Primăria Craiova, care ne-a pus la dispoziţie, tot gratuit, zona pietonală a străzii Theodor Aman, între Casa de Pensii şi English Park, tocmai pentru a amenaja la fiecare sfârşit de săptămână această piaţă destinată producătorilor. Aici, în următoarele cinci weekenduri, fermierii și producătorii de preparate tradiționale vor putea să-și desfacă marfa, iar craiovenii vor avea ocazia de a mânca sănătos, cumpărând produse proaspete și preparate tradiționale direct de la producători”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Piața Volantă își va desfășura activitatea în zona pietonală a străzii Theodor Aman din Centrul Istoric al Craiovei, între Casa de Pensii și English Park, în fiecare weekend, până pe 24 noiembrie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.