ltencele sunt pregătite de derby-ul Olteniei. Chiar dacă lotul este decimat de accientări, Craiova vrea o victorie în fața campioanei en-titre.

„Marţi se vor întâlni două echipe puternice şi se anunţă un meci foarte echilibrat. Sigur va fi un spectacol handbalistic impresionant. Sperăm ca spectacolul să fie şi mai mare după o victorie a noastră. Vâlcea a demonstrat că este o echipă redutabilă şi punctele împotriva unei asemenea formaţii vor cântări greu în clasament. Victoria noastră nu ar fi o mare surpriză. Avem nevoie de public, să fie alături de noi”, a spus Costin Dumitrescu.

Deși a fost o pauză în campionat, accidentările continuă la SCM Craiova:
“Încă persistă problemele medicale știute. Timea Tătar a fost operată și are nevoie de două luni de recuperare. Trifunovic și Klikovacsperăm să joace. Nu sunt la capacitate maximă, dar măcar să putem să ne folosim de ele. Situația Khavroninei este neclară, dacă se va opera sau nu. Cristina este pe drumul cel bun, ne-am fi dorit ca toate să fie apte.”

În schimb, la Vâlcea situația este exact opusă. „Vâlcea are norocul că a fost ferită de accidentări. Lotul perfect vald, au bancă lungă. Nu cred că vor fi obosite”, a declarat „Deme”.

sursa: sportuldoljean.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.