Claudiu Manda, Omul Săptămânii

0
114

Deși este un politician tânăr, având doar 43 de ani, senatorul craiovean, Claudiu Manda are o activitate completă și complexă, de-a lungul timpului bifând fiecare etapă în cariera sa politică.

Președinte al organizației județene a PSD Dolj încă din anul 2013, Claudiu Manda ocupă, din 2016, fotoliul de senator în Parlamentul României, fiind și vicepreședinte al Senatului, dar și președintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și a Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI.

După cum deseori menționează, acesta consideră că „politica nu este un sport de viteză, ci de rezistență”, demonstrând aceste vorbe și în viața de zi cu zi, mergând pas cu pas și urcând treptat pe scara politică.

Ascensciunea candidatului PSD la europarlamentare a fost una firească, ce și-a urmat evoluția în mod natural.

Pentru experiența sa în administrația locală și centrală, care îl recomandă pentru a face, acum, un pas în plus pentru o Românie mândră în Europa, pentru relația sa permanentă cu oamenii pe care îi reprezintă, care demonstrează că este omul dintre oameni, ales pentru a fi patriot în Europa, dar și pentru investițiile masive din județul Dolj din ultimii ani ai guvernării PSD și a preocupării pentru bunăstarea doljenilor, Oltenia 24 îl declară pe senatorul Claudiu Manda, Omul Săptămânii. .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.