Miercuri, 18 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 28 august 2019, ora: 14:43
rss
 

Eliza Peța-Ștefănescu, deputat PSD de Dolj: Continuăm să lucrăm la proiecte care să dezvolte județul Dolj

Eliza Peța-Ștefănescu, deputat PSD de Dolj: Continuăm să lucrăm la proiecte care să dezvolte județul Dolj

Persoanele din mediul rural doljean au o părere bună despre guvernarea PSD și consideră că măsurile luate în ultimii ani au fost binevenite. De la creșterea pensiilor, la subvențiile pentru agricultură și până la investițiile derulate în județ, aceștia se declară mulțumiți și speră ca ele să continue, după cum a explicat deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Mediul rural doljean a trecut prin transformări semnificative în ultimii ani de guvernare, iar oamenii se declară mulțumiți de măsurile luate pentru ei. Creșterea veniturilor, atât a salariilor, cât și a pensiilor, dar și sprijinirea agricultorilor, sunt doar două dintre avantajele pe care le văd oamenii din Dolj.

„În vizitele în județ, am avut ocazia să stau de vorbă cu cetățenii și să văd cu adevărat ceea ce ei simt față de măsurile luate de guvernarea PSD. M-am bucurat să văd oameni care au încredere în noi în continuare, în ciuda încercărilor disperate ale altor factori de a ne duce realizările în derizoriu. Doljenii sunt mulțumiți de veniturile lor și, având în vedere că ne referim la zone cu potențial agricol, de sprijinul pe care statul l-a acordat agricultorilor și fermierilor. Oamenii văd realizările din comunitățile lor, văd că se întâmplă lucruri lângă ei, iar acest fapt este unul palpabil și de necontestat”, a explicat deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

Nu doar veniturile crescute i-au făcut pe oameni să realizeze că actuala guvernare se ține de cuvânt, ci și investițiile derulate în localitățile lor. În judetul Dolj, prin PNDL I și II, au fost derulate peste 200 de investiții.

„Este clar faptul că aceste zone s-au dezvoltat în ultimii ani, prin programele naționale de dezvoltare locală, de la școli și grădinițe renovate, până la drumuri și dispensare. Investițiile sunt extrem de importante pentru că duc la modernizare, la atragerea de investitori și, la nivel macro, la un trai mai bun al cetățenilor. Continuăm să lucrăm la proiecte care să dezvolte județul Dolj. Acesta este rolul nostru, asumat prin votul de încredere pe care ni l-au acordat doljenii: să sprijinim aceste zone astfel încât ele să-și atingă potențialul maxim”, a conchis deputatul PSD de Dolj, Eliza Peța-Ștefănescu.

 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.