Miercuri, 18 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 9 iulie 2019, ora: 09:33
rss
 

Intervenții în Craiova, în urma furtunii

Intervenții în Craiova, în urma furtunii

În urma fenomenelor meteorologice extreme (cod roșu de furtună) înregistrate în data de 07.07.2019 începând cu orele 23.00, în municipiul Craiova instituțiile din subordinea Primăriei Municipiului Craiova au acționat cu promptitudine .

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Poliția Locală a monitorizat permanent zonele inundabile și cele cu probleme din municipiul Craiova și a acționat pentru identificarea tuturor copacilor căzuți și a clădirilor care au fost avariate prin smulgerea acoperișurilor. De asemenea, au fost luate măsuri de siguranță în Parcul Nicolae Romanescu, Grădina Botanică, Hanul Doctorului, Parcul Tineretului, de unde au fost evacuate persoanele prezente. Nu în ultimul rând s-a acționat pentru fluidizarea circulației pe arterele principale ale municipiului.  

În cursul nopții de 07 iulie, angajații RAADPFL au avut 24 de intervenții pe drumurile publice pentru ridicarea crengilor și a copacilor căzuți.

          La nivelul SC Salubritate Craiova SRL, a fost constituită de urgență o echipă de intervenție sprijinită de utilaje, ce a acționat începând cu ora 23.00 pentru îndepărtarea de pe carosabil și trotuare a crengilor și copacilor căzuți în mai multe zone din oraș (Craiovița Nouă, bvd. Calea București, bvd. Decebal, Calea Severinului, bvd. Dacia, str. Caracal, bvd Știrbei Vodă, etc.), precum și pentru îndepărtarea materialelor împrăștiate pe domeniul public și provenite de la organizări de șantier (spre exemplu în Calea Severinului-zona SIF).

La nivelul Companiei de Apă Oltenia s-a acționat pentru desfundarea rețelei publice de canalizare în zonele unde au fost depistate probleme.

          Toate acțiunile de îndepărtare a efectelor fenomenelor meteorologice extreme au avut sprijinul forțelor de ordine din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj și vor continua până la remedierea tuturor problemelor.

          

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.