Miercuri, 18 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 8 iulie 2019, ora: 09:39
rss
 

Invitatie - Haideti cu noi la Atelierele de Vara Sotron, în Dolj!

Invitatie - Haideti cu noi la Atelierele de Vara Sotron, în Dolj!

Ne bucurăm să vă anunțăm că au început Atelierele de Vară, modulul educațional care îi aduce la grădiniță pe timpul verii pe copiii de vârstă preșcolară din comunități defavorizate!

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Vă așteptăm la Atelierele de la Cetate sau Maglavit săptămâna viitoare (8 - 12 iulie), în fiecare zi între orele 9:00 - 11:00, acolo unde profesori-voluntari desfășoară 2 dintre cele 10 Ateliere de Vară din Dolj, susținute pentru copiii de 4 - 6 ani care pe timpul verii nu au alte experiențe de învățare. Proiectul este realizat de Asociația OvidiuRo, la nivel național.


Vă invităm să descoperim împreună cum cărțile, experimentele, muzica sau pictura pot deveni, prin joc, cele mai frumoase experiențe trăite de preșcolari. E multă veselie la grădiniță, haideți să aflați povestea profesorilor-voluntari și a Atelierelor de Vară ce vor aduce mii de copii din zone defavorizate din toată țara la grădiniță, în timpul vacanței!

 

 

 

*Atelierele de Vară Șotron sunt un modul educațional susținut de OvidiuRo an de an, pe perioada vacanței de vară, cu un impact major asupra copiilor, profesorilor și părinților din comunități rurale și urbane defavorizate. Timp de 2 săptămâni, profesori de învățământ preșcolar susțin activități cu copiii la grădinițăpe bază de voluntariat - după un format pregătit de OvidiuRo și diseminat în urma a numeroase traininguri. Și anul acesta, pe lângă materialele educaționale de calitate ce vor rămâne ulterior în grădinițe, fiecare copil participant la Atelier va primi cel puțin câte o carte pentru acasăScopul Atelierelor este să oferim o experiență de învățare profundă și distractivă acelor copii care nu au parte acasă de alți stimuli de învățare, pe timpul vacanței de vară.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.