Miercuri, 18 septembrie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 13 iunie 2019, ora: 14:37
rss
 

Dezinsecția terestră, reluată în data de 13 iunie

Dezinsecția terestră, reluată în data de 13 iunie

Operațiunea de dezinsecție prin pulverizare terestră a substanțelor pentru combaterea insectelor dăunătoare a fost reluată în data de 13 iunie 2019, după ce a fost suspendată în data de 11.06.2019 din cauza averselor înregistrate în municipiul Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

În noaptea de 13 iunie, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL au împrăștiat insecticide în Parcul Nicolae Romanescu și în zonele adiacente parcului, în timp ce în noaptea de 14 iunie intervenția se va desfășura în Parcul Tineretului. În data de 15 iunie, lucrătorii SC Salubritate Craiova SRL vor efectua tratamentele pe spațiile verzi din cartierele Craiovei, acestea urmând să aibă loc în funcție de condițiile meteorologice existente. Suprafața totală pe care are loc dezinsecția terestră este de 762,35 hectare.

Dezinsecția terestră va fi dublată, în intervalul 15-16.06.2019, de o intervenție prin pulverizare aeriană a insecticidelor, aceasta urmând să aibă loc dimineața, în intervalul 6.00-12.00. Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile, grădinile publice și zonele verzi din cartierele orașului. Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de 780 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice existente. Produsul folosit în cadrul acestor intervenții este Solfac Trio, aflat în grupa a treia de toxicitate și avizat de Ministerul Sănătății.

 

 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.