Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 5 iunie 2019, ora: 09:22
rss
 

S-a început amenajarea unui nou părculeț în Craiovița Nouă

Acest articol conţine 2 poze
S-a început amenajarea unui nou părculeț în Craiovița Nouă

Administrația locală a demarat astăzi lucrările de amenajare a unui nou părculeț. De această dată, spațiul verde va fi amenajat în cartierul Craiovița Nouă.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

 

Proiecte noi pentru locuitorii cartierului Craiovița Nouă. Locuitorii din zonă se vor bucura de un spațiu de promenadă, cu verdeață, băncuțe și alei pietonale.

“Astăzi au demarat lucrările de amenajare a unui nou spațiu verde situat în spatele Şcolii Gimnaziale Alexandru Macedonski pe un teren viran. Acesta va avea alei pietonale, spații de promenadă, mobilier urban (bănci), iluminat public și evident spațiu verde”, a spus primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

De asemenea, mai au loc în cartierul Craiovița Nouă și alte lucrări de reamenajare, reabilitare și asfaltare Cum ar fi:  închiderea lucrărilor de refacere a covorului asfaltic din zona cuprinsă între bd. Dacia și Sc. 32, reabilitarea interioară a școlii “Alexandru Macedonski”, reabilitare fațadă la școala “Alexandru Macedonski” ,
reamenajarea curții scolii, crearea mai multor terenuri de sport și a unui părculeț pentru recreere(în interiorul curții școlii), reamenajarea zonei de la piața Orizont,
crearea a noi locuri de parcare, refacere covor asfaltic în zona policlinicii de Stomatologie și a secției nr.5 de poliție.

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.