Luni, 22 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 8 mai 2019, ora: 11:19
rss
 

Fermierii doljeni sunt așteptați la sediul centrului județean sau la centrele locale APIA pentru a depune cererile unice de plată pentru anul 2019

Fermierii doljeni sunt așteptați la sediul centrului județean sau la centrele locale APIA pentru a depune cererile unice de plată pentru anul 2019

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Dolj reamintește că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2019 este data de 15 mai 2019.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Tototată informează potențialii beneficiari că se vor primi cereri unice de plată aferente Campaniei 2019 atât Sâmbăta, 11 Mai cât și Duminică 12 Mai 2019 . Astfel, Centrul Județean și Centrele Locale din subordine vor lucra sâmbătă și duminică cu program normal, în intervalul 8:30-14:30. Rugăm fermierii doljeni să se prezinte la APIA în vederea depunerii cererii unice de plată până la data limita prevazută de lege. Programul prelungit vine ca o măsură de sprijin pentru evitarea aglomerației și a întârzierilor în depunerea cererilor și conduce la diminuarea timpului necesar fiecărui fermier la completarea și depunerea cererii unice de plată.

Rugăm fermierii doljeni să se prezinte la APIA în vederea depunerii cererii unice de plată până la data limita prevazută de lege. 

Facem precizarea că până astăzi, 8 Mai 2019 s-au înregistrat cereri în sistem 29.300 (din care 535 mari fermieri), peste 80% din totalul estimat.

În eventualitatea în care programarea inițială nu a putut fi respectată îi rugăm pe acestă cale pe cei care să află în această situație să se prezinte la centrele APIA Dolj de care aparțin.

 

Pentru mai multe delalii referitoare la depunerea cererilor unice de plată în Campania 2019 și informații legate de programul prelungit pentru această perioadă puteți contacta Centrul Județean  sau Centrele locale APIA Dolj.

 

 

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.