Luni, 22 iulie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 25 aprilie 2019, ora: 11:01
rss
 

Se apropie FESTIVALUL DE MODA de la Craiova

Se apropie FESTIVALUL DE MODA de la Craiova

In fiecare an, luna mai este sinonima cu frumusetea, si cum nimic nu este mai frumos decat eterna gratie feminina, Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc va invita sa participati la evenimentul international de prestigiu FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA ajuns anul acesta la a XIV - a editie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Evenimentul FESTIVALUL DE MODA Miss Royal  Models ROMANIA  va cuprinde 2 sectiuni: Beauty Contest si Fashion Show.

In cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in 12 orase din Romania: Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Timisoara, Craiova, Braila, Tulcea, Targoviste, Bals, Bucuresti, Tg. Jiu, Ramnicu Valcea, Galati,  se  va alege cea mai frumoasa fata din fiecare oras, capabila sa il reprezinte  in marea finala din Mai 2019 la Craiova.

 A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatori de moda romani consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate, isi vor prezenta in  premiera colectiile de sezon.

Invitatii de anul acesta, recunoscuti in lumea modei, care ne vor incanta cu prezenta sunt: ADINA CONSTANTINESCU o adevarata artista din lumea modei, va prezenta o colectie destinata in principal mireselor. AMOS MIDAS un creator de moda care foloseste ca sursa de inspiratie imagini din trecut cu tinutele impunatoare ale doamnelor si imagini cu diverse sculpture din diferite perioade, GAL’A CUTURE pentru cei pasionati de frumos si eleganta, in continuare creatiile ei sunt rodul acestei intense pasiuni, un cautator nelinistit cu o dorinta arzatoare de unicitate poate defini designerul. Pasiune, magie, zile lungi și calduroase racorite de briza marii sau oceanului, raze de soare, nisip fin, locuri superbe, apa cristalina. Toate aceste elemente sunt regasite in fiecare piesa din colectia de costume de baie Endless Summer 2019, GABBI WHITE. URBAN  KIDS, brand conceput de Dana Lita Stancioi,care de fiecare data aduce zambete in public prin chipurile si tinutele mini modelelor, anul acesta jucand un rol exotic prin colectia ”Cuba”. DORYA promoveaza dress-code-ul pentru finite, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion.

La sectiunea de invitati speciali ii intampinam  anul acesta  pe cunoscutul designer GEORGE HOJBOTA  cel mai bun designer roman de avangarda, care va pune in scena o poveste despre atractie, feminitate si sex-appeal si ASKA BLAZEJOWSKA din PARIS. Designerul inventeaza o moda de o simplitate sofisticata, fara ostentatie si permanent in cautarea unei excelente artistice si picturale.

Editia aceasta  va fi una speciala pentru ca in juriul renumitului concurs de MISS isi va face simtita prezenta ADELA TECUCEANU, finalista concursului “BRAVO AI  STIL!”, aceasta prin originalitate si naturalete, fiind la un pas de a castiga cea de-a doua editie a concursului.

Machiajul evenimentului va fi asigurat de catre echipa MALU WILZ condusa de Manuela-Aida Sandhof iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Evenimentul se va incheia in jurul orei 23:00 si va continua cu o super petrecere la CLUB EVO unde vor fi prezenti toti cei care au participat la construirea acestui eveniment.

  •  
 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.