Sâmbătă, 24 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 9 aprilie 2019, ora: 14:28
rss
 

Piaţă Volantă în centrul Craiovei

Piaţă Volantă în centrul Craiovei

Cetăţenii care doreau să aducem piaţa la ei nu mai au mult de aşteptat. Sâmbătă şi duminică, mult-aşteptata Piaţă Volantă organizată de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL în colaborare cu Primăria Craiova va fi la dispoziţia lor chiar în centrul municipiului Craiova, pe Calea Unirii, de la Minerva la Poştă. Fructe şi legume direct de la producători, brânzeturi alese, dulceţuri, miere, fructe uscate, şi multe alte suprize plăcute pentru craiovenii care doresc să-şi facă toate cumpărăturile, toate acestea se vor găsi sâmbătă şi duminică, pe 13-14 aprilie, în noua Piaţă Volantă de pe Calea Unirii.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Propunerea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL de organizare a unor pieţe volante, pentru a aduce produsele mai aproape de cumpărători, a primit, anul trecut, votul Consiliului Local Municipal, iar acum vom pune efectiv în practică acest proiect. Sâmbătă şi duminică, pe 13-14 aprilie 2019, vom amenaja prima astfel de piaţă volantă pe Calea Unirii, de la Minerva la Poştă. Craiovenii vor putea achiziţiona de aici o gamă foarte variată de produse: fructe şi legume proaspete, direct de la producători, lactate şi brânzeturi alese, preparate tradiţionale din carne de porc şi oaie, dulceţuri, miere şi produse apicole, ulei presat la rece, dulciuri de casă şi multe altele. Îi aşteptăm în Piaţa Volantă nu doar pe producătorii care vor să-şi desfacă aici marfa, ci şi pe cetăţenii care îşi pot cumpăra de aici toate cele necesare!”, a declarat Alin Mărăcine, administrator/director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL. Societatea care administrează pieţele municipalităţii craiovene intenţionează să extindă acest proiect al pieţelor volante. 

În funcţie de impactul pe care îl va avea această primă piaţă volantă, ce va fi amenajată în locaţia aprobată de Consiliul Local, ne gândim să găsim şi alte locuri propice pentru acest proiect. Mai mult decât atât, vom căuta să asigurăm o ritmicitate a acestor pieţe volante, astfel încât să asigure şi producătorilor o siguranţă a desfacerii produselor în anumite perioade, dar să asigure şi cumpărătorilor certitudinea unei surse de produse proaspete şi de calitate în anumite perioade din an”, a menţionat directorul general Alin Mărăcine.

Proiectul de amenajare a pieţelor volante este pus în practică de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL împreună cu Primăria şi Consiliul Local Craiova, având sprijinul RAADPFL Craiova şi al SC Salubritate Craiova SRL.

 


 

 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.