Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 25 martie 2019, ora: 09:08
rss
 

Primul eveniment de anvegură din Craiova cu muzică electronică, este SOLD OUT

Primul eveniment de anvegură din Craiova cu muzică electronică, este SOLD OUT

Cea de-a doua ediție “be Privilege by Privilago” ce va avea loc pe 6 aprilie, la Centrul Multifuncțional din Craiova aduce în premieră, producția UNDERCOLOR - EPIC Wonderland din Olanda, un concept care acoperă orice gen și subgen al muzicii electronice, acesta fiind prezentat cu succes în Amsterdam, Antwerp, Ibiza, Londra și de curând, la București, în Kristal Club.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 Deși ne mai despart doar câteva zile până la momentul celui mai important eveniment de muzică electronică din Craiova, organizatorii informează că cele 3500 de bilete puse în vânzare în perioada de presale au fost epuizate. Cei interesați mai pot beneficia de acces la eveniment prin achiziționarea biletelelor, la intrare, laprețul de 100 lei/bilet.

Astfel, pe 6 aprilie, cel mai așteptat eveniment de muzică electronică din Craiova va sparge tiparele și se va remarca prin line-up-ul de excepție. Nume de referință pentru scena muzicii electronice internaționale, precum Ray Okpara (AMA/ Mobilee)[Germania], FedericoMolinari (Discobar/Oslo)[Argentina], Nekes (Oslo)[Germaniași Nocturno [Romania], promit celor prezenți o experiență multisenzorială de poveste.

Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, vă invit să accesați comunicatul de presă alăturat. De asemenea, pentru acreditări presă, parteneriate media/alte propuneri de colaborare, vă recomand să utilizați adresa de emailoffice@privilago.ro

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.