Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 21 martie 2019, ora: 13:19
rss
 

Claudiu Manda: Ce am clădit noi se vede cu ochiul liber și nu ne oprim aici pentru că Oltenia e mai mult decât o regiune, e o stare de spirit!

Claudiu Manda: Ce am clădit noi se vede cu ochiul liber și nu ne oprim aici pentru că Oltenia e mai mult decât o regiune, e o stare de spirit!

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a reamintit cu mândrie într-un mesaj cu ocazia Zilei Olteniei despre nume importante ale acestei zone. Constantin Brâncuși, Marin Sorescu, Amza Pellea, Tudor Gheorghe, Maria Lătărețu, sunt doar o parte dintre personalitățile cu care oltenii se mândresc.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

“Astăzi este ziua noastră, a oltenilor de pretutindeni! Sărbătorim împreună Ziua Olteniei, pe 21 martie, dată la care, în anul 1821, conducătorul mișcării revoluționare din acel an, Tudor Vladimirescu intră în Bucureşti!

Oltenia a dat României personalități a căror faimă a trecut granițele țării, oameni de stat sau de cultură cu care ne mândrim în fiecare clipă. Operele lui Constantin Brâncuși, textele pline de miez ale lui Marin Sorescu, interpretarea magistrală a lui Amza Pellea, Nea Mărinul nostru drag, vocea inconfundabilă a Mariei Lătărețu sau cea a maestrului Tudor Gheorghe sunt doar câteva exemple despre ceea ce înseamnă spiritul oltenilor. Ce am clădit noi se vede cu ochiul liber și nu ne oprim aici pentru că Oltenia e mai mult decât o regiune, e o stare de spirit! Și cel mai bine se simte asta pe stadionul “Ion Oblemenco” acolo unde am trăit la intensitate maximă partidele de fotbal ale echipei Craiovei Maxima!

La mulți ani,olteni! La mulți ani, Oltenia!”, a spus președintele PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda cu ocazia Zilei Olteniei.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.