Duminică, 18 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 5 martie 2019, ora: 08:45
rss
 

Olguța Vasilescu a primit trei funcții importante și de mare responsabilitate

Olguța Vasilescu a primit trei funcții importante și de mare responsabilitate

Unul dintre cei mai importanți lideri PSD, Lia Olguța Vasilescu a primit de ieri trei funcții foarte importante și de mare responsabilitate. A fost numită consilier onorific al premierului pe probleme de infrastructură, secretar al Camerei Deputaților și purtător de cuvânt al Partidului Social Democrat.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat luni, după şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, că Lia Olguţa Vasilescu va fi propusă în funcţia de purtător de cuvânt al partidului. Asta după ce, în aceeași zi, a fost numită și în funcția de secretar al Camerei Deputaților, iar duminică în funcția de consilier onorific al premierului Dăncilă.

 

“Consider că va arăta același devotament față de români și își va pune cunoștințele în interesul lor, așa cum a făcut-o și ca primar al Craiovei, și ca ministru al Muncii și Justiției Sociale”, a spus deputatul PSD Eliza Peța Ștefănescu.

 

“Cu siguranță, cu insistența și perseverența care o caracterizează, Olguța Vasilescu își va face simțită activ prezența pe șantierele amorțite din infrastructura României. Oltenia dă semnalul bătăliei electorale din 2019”, a spus senatorul PSD Radu Preda

 

„Azi am reușit să deblochez un lucru. Au fost niște angajați de la o firmă care efectua măsurători pe Pitești-Craiova. Au sunat la Ministerul Muncii să dea de mine, în condițiile în care văzuseră că voi fi consilier pe partea de infrastructură. De o lună de zile aveau o hârtie blocată într-o instituție a statului. Am pus mâna pe telefon și am sunat la instituția respectivă din Dolj. Hârtia ajunsese la București. Am aflat că este în sertarul unei doamne, care, între timp, a plecat în Germania. Într-o delegație, dar vă dați seama ce înseamnă: un aparat întreg blocat”, a povestit Lia Olguța Vasilescu la emisiunea „România9", moderată de jurnalistul Ionuț Cristache la TVR1.

 

 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.