Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 4 martie 2019, ora: 09:53
rss
 
Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Teatrul Colibri prezintă și anul acesta un spectacol sub semnul Campaniei Naționale Artiștii pentru artiști

Teatrul Colibri prezintă și anul acesta un spectacol sub semnul Campaniei Naționale Artiștii pentru artiști

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova se alătură și în 2019 teatrelor din România care susțin Campania Națională „Artiștii pentru artiști“, organizată de UNITER (Uniunea Teatrală din România), cu scop umanitar, prin care, în lunile martie şi aprilie, se strâng fonduri pentru artiștii de orice vârstă, din toată țara, care au probleme medicale și o sănătate precară, după cum se arată în comunicatul UNITER.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

 Sub semnul acestei campanii, Teatrul Colibri va prezenta miercuri, 20 martie 2019, la ora 10:30, de Ziua Internaţională a Teatrului pentru copii şi tineret, spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei, după Rudyard Kipling, scenariul, regia și scenografia Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță. În distribuție: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

 Puiul de Om din Cartea Junglei, a cărui premieră a avut loc în luna ianuarie 2019, „este un spectacol vesel, un spectacol care vorbește despre iubire necondiționată, despre familie, un spectacol cu un mesaj frumos: să ne bucurăm de tot ce este în jurul nostru. Este iubirea necondiționată pe care ne-o dăruiesc animalele“. Geo Dinescu, actriță.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00  - 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 - 13:00. Preţ bilet: 5 lei.

 

UNITER a anunțat că și anul acesta câteva zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunilor martie și aprilie, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcţionate către Fondul de Solidaritate Teatrală: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei.

Actorii Emilia Popescu și Marius Manole sunt ambasadorii de anul acesta ai Campaniei „Artiştii pentru artişti“ şi vă invită să luaţi parte la schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată, dar rezolvabilă a artiştilor noştri aflaţi în dificultate.

Pe site-ul www.uniter.ro a fost publicată azi, 1 martie, lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul ediției cu numărul 18 a Campaniei sociale „Artiștii pentru artiști“.

Grăbiţi-vă să vă cumpăraţi bilete la teatru! Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret. Pentru că există artiști care depind de fondurile colectate de UNITER în cadrul Campaniei Naţionale „Artiştii pentru artişti”, unii dintre ei neavând familie sau alt sprijin. Oameni care au nevoie urgentă de sprijin financiar!

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.