Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 28 februarie 2019, ora: 09:48
rss
 

100 locuri de muncă pentru lucrători în agricultură în Marea Britanie prin intermediul Reţelei EURES

100 locuri de muncă pentru lucrători în agricultură în Marea Britanie prin intermediul Reţelei EURES

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 100 locuri de muncă pentru lucrători în agricultură (cules de căpşuni, cireşe şi mere) în Marea Britanie.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

          Pentru ocuparea acestor posturi sunt solicitate persoane care au dexteritate în culesul        fructelor fără a le vătăma, apte pentru muncă fizică grea în orice condiţii de    vreme,rapiditate, motivaţie şi coordonare. Experienţa constituie avantaj.

          Contractul de muncă este pe perioadă determinată cuprinsă între 3 şi 6 luni, programul     de lucru fiind de 6 zile pe săptămână.

          Salariul oferit este salariul minim brut valabil în Marea Britanie la data angajarii (din        aprilie 2019 acesta este 6.15 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 18-20 ani,     7.70 lire brut/oră pentru cei cu vârsta cuprinsă între 21-24 ani si 8.21 lire brut/ora       pentru cei cu vârsta peste 25 ani).

          Cazarea se asigură contra cost (52,85 lire pe saptămână) în caravane în cadrul fermelor.          Transportul pânăîn Marea Britanie şi înapoi în România este suportat de lucrător.

          Persoanele interesate trebuie săcompleteze o aplicatie accesând           https://findajob.dwp.gov.uk/details/1 sau pot participa la un eveniment de prezentare în data de 12 martie 2019 , între orele 9.00-11.00, la Casa de Cultură a       Studenţilor-Sala de Marmură,din Craiova, str.Eugeniu Carada, nr.10 ,jud. Dolj unde           vor completa formularul de aplicaţie (este          necesară prezentarea actului de identitate).

 

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.