Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 25 februarie 2019, ora: 14:42
rss
 

Proiectul - De ce să sortăm gunoiul? - la Biblioteca Aman

Proiectul - De ce să sortăm gunoiul? - la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește marți și miercuri, 26 și 27 februarie 2019, începând cu orele 11:30, respectiv 9:30, două noi întâlniri în cadrul proiectului „De ce să sortăm gunoiul?”.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

La activitățile de vizionare și dezbatere pe marginea filmului documentar „Waste Land” și-au anunțat participarea mai mulți elevi sub coordonarea Marianei Manolache, profesor la Colegiul Național „Carol I” din Craiova, respectiv SimoneiGhenea, profesor la Colegiul Național „Elena Cuza” din Craiova.

Proiectul „De ce să  sortăm gunoiul?” face parte din campania „Împreună pentru un mediu mai curat” și are menirea de a sensibiliza și responsabiliza tinerii atât în legătură cu necesitatea sortării gunoiului, cât și în direcția identificării și aplicării modalităților de recuperare, reciclare și refolosire a materialelor.

Sortarea gunoiului este una dintre cele mai importante priorități ale strategiei de protejare a mediului înconjurător. Tocmai de aceea, ne bucură foarte mult implicarea și interesul pe care îl arată tinerii față de acest proiect. Ne dorim ca până în aprilie 2019 un număr cât mai mare de elevi să participe, dezbată și, evident, să promoveze avantajele educației pentru un mediu mai curat”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Profesorii care își doresc să participe cu elevii la acțiunile din proiect sunt invitați să se înscrie la numărul de telefon 0251532267, interior 110. Întâlnirile se desfășoarăzilnic, în intervalul 18 februarie – 4 aprilie 2019, în sala „Marin Sorescu”.

 

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.