Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 13 februarie 2019, ora: 13:32
rss
 

Pescuitorii de perle, la Opera Română Craiova

Pescuitorii de perle, la Opera Română Craiova

„Pescuitorii de perle”, producția Operei Române Craiova, o creație a regizorului francez l’Oiseleur des Longchamps, revine în această săptămână în fața publicului craiovean.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Mai puțin ascultată față de mult îndrăgita „Carmen”, compoziția lui Georges Bizet este o bijuterie muzicală căutată de melomani în întreaga lume.

Spectacolul Operei Române Craiova a avut premiera în iunie 2017 și de atunci se bucură de succes în rândul spectatorilor. Craiovenii pot asculta sau reasculta capodopera lui Bizet, sâmbătă, 16 februarie 2019, de la ora 19.00, în sala Cercului Militar.

Renata Vari, soprana Operei Române Craiova, va fi frumoasa Leïla,soliștii italieni Allesandro D’Acrissa și Francesco Baiocchi vor interpreta Nadir și Zurga, iar baritonul craiovean Ioan Cherata va interpreta rolul Nourabad. Soliștilor li se vor alătura Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova, sub conducerea muzicală a maestrului Dumitru Cârciumaru.

Rezervările pot fi făcute la agenția de bileteaOpereiRomâne Craiova din strada Mihai Viteazul nr. 7, la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 

Spectacolul Operei Române Craiova este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Craiova.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.