Sâmbătă, 24 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 28 ianuarie 2019, ora: 10:00
rss
 

Cenușăreasa și Zăna Păpușilor, la Opera Craiova

Cenușăreasa și Zăna Păpușilor, la Opera Craiova

Două spectacole ale Operei Române Craiova, îndrăgite de copii și părinți deopotrivă, pot fi revăzute în perioada următoare pe scena Cercului Militar. Musicalul pentru copii „Cenușăreasa” va fi prezentat sâmbătă, 26 ianuarie 2019, de la ora 18.00, iar reprezentația „Zâna Păpușilor” este programată luni, 11 februarie 2019, de la ora 18.00.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

„Cenuşăreasa”, de Dumitru Capoianu, pe un libret de Ion Lucian și Virgil Puicea după basmul lui Charles Perrault, în regia artistică a lui Migry Avram Nicolau, cu scenografia și coregrafia regretaților Sorin Novac și Emilian Barteș, îi aduce în scenă, alături de Ansamblul de Balet al operei, pe artiștii craioveni Anca Țecu, Amina Almahadin, Edith Mag, Andreea Enache, Laura Dumitrescu, Alexandru Petre, Laurențiu Nicu și Teodor Ispas.

Un alt spectacol preferat de spectatorii craioveni este baletul „Zâna Păpușilor” de Josef Bayer, regia artistică și coregrafia fiind semnate de Francisc Valkay, cu o scenografie de Răsvan Drăgănescu.

Acţiunea se petrece în anul 1888, la Viena, într-un magazin de păpuşi, Zâna fiind interpretată de Olguța Ilie, maestru de balet al Operei Române Craiova.

Din distribuțiefacparteartiștiiAnca Țecu, Nicolae Popa, Melanie Izzo, Andrea Chiappetta, Cristina Vlad, AlexandruChera, Amina Almahadin, LaurențiuNicu, Raul Bălșeanu, Alina Onofrei, Erna Marin, Miruna Sara Ungureanu, Amelia Țenescu, Alexandra Iordache, Mihai Bălăceanu, Beatrice Smit, Pavel Uncu, Andreea Enache, Alexa Maria Popescu, LaurențiuTacoișiRăzvanSegărceanu, alături de Ansamblul de balet al OpereiRomâne CraiovașiClasa de Balet „Attitude” a OpereiRomâne Craiova, înparteneriat cu Asociația I.S. Drăgulescu, profesorcoordonator - OlguțaIlie.

 

Rezervările pot fi făcute la agenția de bileteaOpereiRomâne Craiova din strada Mihai Viteazul nr. 7, la numărul de telefon 0351.442.471, la adresa de e-mail agentiadebilete@operacraiova.ro sau pe pagina www.operacraiova.ro.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.