Duminică, 18 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 23 ianuarie 2019, ora: 14:06
rss
 

Vedeta Next Star, Horia Neșcu, uimește cu talentul său pentru pictură

Acest articol conţine 7 poze
Vedeta Next Star, Horia Neșcu, uimește cu talentul său pentru pictură

Horia Neșcu, copilul minune, care a încântat o lume întreagă cu vocea sa, uimește din nou. De această dată cu pictura și creațiile sale în creion. La 15 ani, Horia pictează în ulei sau face portrete în creion cu un talent care poate fi comparat cu ușurință cu mari maeștri ai picturii.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Horia Neșcu este un artist care promite foarte mult. În prezent, pictează pentru el, dar spune că pe viitor își dorește să organizeze o expoziție cu toate tablourile sale. A început să picteze la vârsta de 11 ani, iar de atunci petrece mult timp în fața șevaletului. După ce termină de învățat, Horia își petrece timpul între muzică și pictură. Le face pe amândouă cu o  mare pasiune și talent, iar acest lucru se poate vedea.

Pictează dintr-o „chemare”, descoperă singur combinații de culori și reușește să picteze și să creioneze portrete care aduc foarte mult cu realitatea. Fiecare tablou este pentru el o adevărată provocare și își denumește lucrările cu titluri surprinzătoare: „Medusa”, inspirat din mitologia greacă transpus în prezent sau „Margareta”, o prietenă care l-a inspirat.

Horia este un adolescent talentat care, iată, are modul lui de a privi lumea, de a o înfățișa prin desene în creion sau colorate cu acuarelă. O mare parte din banii strânși la pușculiță îi cheltuie pentru a-și cumpăra vopsele, pigmenți și tot ce este necesar acestei arte.

La început a fost o joacă. Am început să simt pânza, amestecul de pigmenți, ulei și guasa. Mi-am dat seama că asta doresc să fac, să transpun trăirile oamenilor”, a spus Horia Neșcu.  

Reamintim că Horia Neșcu este concurentul care a reușit să emoționeze până la lacrimi juriul Next Star și să se califice direct în marea finală NEXT STAR 2016. La 13 ani a primit trofeul Golden Star, după ce a interpretat inegalabil piesa „Je suis malade” a Laurei Fabian. Juriul a rămas fără cuvinte în fata talentului uluitor al copilului. Horia Neșcu este olimpic la matematică și engleză, visează să devină medic, dar până atunci a decis să vindece suflete.

Horia Neșcu scrie poezii, pictează, cântă și este olimpic la matematică și engleză. Acestea sunt doar câteva dintre talentele cu care copilul a fost înzestrat. Horia Neșcu este un copil minune și un elev model. Are în palmaresul său numeroase diplome și zeci de medalii câștigate la olimpiade școlare.

 

 

Puteti vedea aici mai multe fotografii cu picturile și portretele lui Horia Neșcu.

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.