Sâmbătă, 24 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 15 ianuarie 2019, ora: 10:08
rss
 

Senatorul Radu Preda: Un ministru bun așa ca Olguța Vasilescu găsești greu

Senatorul Radu Preda: Un ministru bun așa ca Olguța Vasilescu găsești greu

Senatorul Radu Preda și-a arătat total nemulțumirea față de respingerea Liei Olguța Vasilescu pentru preluarea Ministerului Dezvoltării. Acesta susține că președintele Klaus Iohannis se poartă ca un Sultan autocrat al Înaltei Porți și nu ține cont de realizările Olguței Vasilescu atât ca ministru al Muncii, cât și ca primar al unui mare municipiu.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

“Un ministru bun așa ca Olguța Vasilescu găsești greu și dacă te uiți fără patima la rezultate (legea salarizării, legea pensiilor, reforma sistemului de asistență socială) cu siguranță îl dorești într-o zonă a guvernării care acum nu produce efecte la nivelul așteptat de cetățean (Ministerul Transporturilor).

După un refuz pueril, motivat de invidie și de interese meschine și mercantile, liderii PSD reașeaza un lider important și cu imagine bună într-o zona cu maxima greutate pentru toată administrația locală (Ministerul Dezvoltării). Președintele Iohannis cu o explicație subțire refuza nominalizarea motivând (altfel decât prevede legea) că nu este convins de capacitatea unui om care este Deputat la cel de-al treilea mandat, cu un mandat de Senator, după două mandate de Primar în Craiova și votat de români ca cel mai de încredere Ministru al guvernării PSD-ALDE că ar putea face treabă bună pe o zona unde administrația din comunele, orașele și municipiile din România are nevoie de ajutor pentru o dezvoltare accelerată, pentru reducerea decalajelor și păstrarea românilor acasă. Așteptăm cu toții să vedem cu ce motive greu de pus pe hârtie mai vin specialiști de la Cotroceni. 
Vă place Europa la declarații dar în fapt vă manifestați în decizii ca un Sultan autocrat al Înaltei Porți, domnule Klaus Iohannis!” a spus senatorul Radu Preda . 

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.