Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 18 decembrie 2018, ora: 20:38
rss
 

Elevii Liceului Teoretic Tudor Arghezi le-a adus o bucurie celor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova

Acest articol conţine 2 poze
Elevii Liceului Teoretic Tudor Arghezi le-a adus o bucurie celor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova

Elevii a trei clase ale Liceului Teoretic Tudor Arghezi din Craiova coordonați de profesorul Mirela Neguț, împreună cu cadrele didactice prof. Alina Ghiță, prof. Adina Bărăgan, prof. Dana Sobaru și prof. Camelia Roșca au mers în vizită, în pragul Sărbătorilor de Iarnă la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova, pentru a aduce un strop de bucurie în sufletele bătrânilor. Bunicii i-au primit cu drag și astfel și-au amintit de vremurile în care, în prag de sărbători, aveau familia aproape.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Elevii claselor a III-a B, a IV-a A și a IV-a B din cadrul Liceului Teoretic Tudor Arghezi din Craiova au vrut să facă o faptă bună în preajma Sărbătorilor de Iarnă așa că au pregătit câte un cadou format din haine, fructe și dulciuri și au mers în vizită la cei în vârstă cu speranța că le vor aduce bucurie în prag de sărbători.

 

Elevii dirijați de profesoara de muzică Dana Sobaru au susținut un frumos program artistic de colinde în sala de festivități a centrului. Colindele au mers la sufletele vârstnicilor. Pe fețele acestora treceau ca o umbră amintiri din alte vremuri, atunci când erau în familii, cu copii și cu nepoți, așteptând sărbătorile de iarnă și câte o lacrimă se pogora agale pe obrajii aspriți de vremuri.

 

La sfârșit, copiii le-au oferit cu tot sufletul darurile pregătite cu dragoste pentru aceștia și le-au urat tot ce este mai bun la sfârșit de an.

 

 

„Prin acest proiect ne-am propus să lărgim sfera de cunoaștere umană, să dezvoltăm stări afective pozitive, să cunoaștem aspecte ale vieții unor persoane singure sau bolnave. Astfel, vom stabili niște punți de legătură între cele două medii diferite. Ajutorarea și protejarea bătrânilor este o problemă care trebuie să  ne intereseze pe toți: adulți și copii.Am vrut să aducem un zâmbet pe fețele acestor persoane care au ajuns la o vârstă respectabilă, să fim nepoții pe care și i-ar fi dorit, să le deschidem ușa de Crăciun, să le aducem un strop de bucurie în suflete. Încercăm, prin intermediul acestui proiect, să ducem la îndeplinire îndemnul biblic «Dăruind, vei dobândi », a spus coordonatorul acestui proiect, prof. Mirela Neguț.

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.