Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 17 decembrie 2018, ora: 12:28
rss
 

Wizz Air lansează o rută nouă de la Craiova către Bruxelles, Belgia

Wizz Air lansează o rută nouă de la Craiova către Bruxelles, Belgia

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și principalul transportator aerian din România, va începe mâineoperarea unei noi rute de la Craiova la Bruxelles, Belgia. Cu două zboruri săptămânale, marțea și sâmbăta, WIZZ leagă Craiova de capitala belgiană. Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile WIZZ de la doar 69 RON *, și includ un bagaj gratuit de mână cu dimensiunile de 40x30x20cm.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Capitala Uniunii Europene este un important centru de afaceri care găzduiește sediile oficiale ale Comisiei Europene, ale Consiliului European, ale Consiliului UE și ale Parlamentului European. Bruxelles este, de asemenea, cunoscut pentru gastronomia sa, precum și pentru atracțiile turistice istorice și arhitecturale.

Cu această nouă rută, WIZZ oferă acum șase destinații de la Bruxelles către România - consolidând legăturile dintre cele două țări deja existente din Cluj-Napoca, Iași, București, Sibiu și Timișoara.

Wizz Air oferă acum un total de 10 rute cu tarife scăzute către șapte țări de pe Aeroportul Internațional Craiova, oferind prețuri accesibile pentru toate tipurile de călători din întreaga Europă.

Wizz Air a început operațiunile de pe Aeroportul Internațional Craiova în 2014 și de atunci a investit continuu în rețeaua sa mereu în creștere, căutând să aducă mai multe oportunități de călătorie pentru clienții săi. În iulie 2014, aeroportul din Craiova a devenit a 5-a bază WIZZ în România, iar în 2017 i-a fost alocată o a doua aeronavă, demonstrând angajamentul său față de zonă și generând beneficii mari pentru comunitatea locală prin stimularea pieței locale de locuri de muncă în aviație și industriile conexe, precum și dezvoltarea legăturilor de afaceri cu alte țări europene.

 

 

CEA MAI NOUĂ RUTA DIN CRAIOVA

 

Destinație

Zile de operare

Data de începere

Tarife de la*

 

Bruxelles

 

marți, sâmbătă

15decembrie

69 RON

 

Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air, a declarat:"Suntem încântați să lansăm astăzi un nou serviciu interesant către Bruxelles în Belgia. Cu aceastărută, pasagerii noștri din Craiova au acum legături directe cu capitala Uniunii Europene. Fiind cea mai mare companie aeriană din România, rămânem dedicați acestei țări și continuăm să îmbunătățim conectivitatea aeroporturilor regionale. Suntem siguri că pasagerii noștri se vor bucura de această nouă destinație populară pentru o călătorie de weekend sau o vacanță de iarnă mai lungă. Echipajul nostru prietenos așteaptă cu nerăbdare să îi primească la bordul aeronavelor WIZZ! "

-SFÂRȘIT

 

 

Despre Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 105 aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 26 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 44 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 4.000 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 32 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA) și a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referință la nivel global în ceea ce privește recunoașterea siguranței companiilor aeriene. Wizz Air a primit recent cel mai mare rating de siguranță, de 7 stele, acordat de către airlineratings.com, singura agenție globală care se ocupă de aprecierea siguranței companiilor aeriene și produselor lor. De asemenea,Wizz Air a fost numită „European Airline of the Year 2017” de Aviation 100, o publicație anuală renumită care recunoaște cele mai performante companii din domeniul aerospațial.

 

 

*un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse

**conform ACI (Airports Council International) la fiecare 1 milion de pasageri transportați pe parcursul unui an se facilitează 750 de locuri de muncă în regiune

 

 
Alte articole din Actualitate:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.