Duminică, 16 iunie 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 13 decembrie 2018, ora: 10:49
rss
 
Sportivii U Craiova se pot antrena în cele mai bune condiții

Cantonamentul din Lunca Jiului a fost inaugurat

Acest articol conţine 3 poze
Cantonamentul din Lunca Jiului a fost inaugurat

Primăria Municipiului Craiova a finalizat lucrările la Centrul de recuperare sportivă Luncă cunoscut de craioveni sub denumirea de Cantonamentul din Lunca Jiului. După ce au primit cel mai frumos stadion din țară, fotbaliştii lui Davis Mangia vor avea de acum toate condiţiile de pregătire înaintea meciurilor.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Cantonamentul a fost inaugurat de primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, care i-a avut alături pe viceprimarii Adrian Cosman, Stelian Bărăgan şi administratorul oraşului, Sorin Manda.

“Este cel mai modern cantonament din ţară, o investiţie sută la sută din bugetul local, în valoare de 6,2 milioane de lei, care vine completează anterioara investiţie, cu terenurile de antrenament. Este o bază destinată în special echipei de fotbal, dar în funcţie de nevoi poate fi utilizată şi de echipele de sală ale municipalităţii. Pe lângă reabilitarea totală am construit și un corp nou de clădire ce găduiește piscina și vestiarele sportivilor precum și o centrală termică”, a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Printre lucrări se numără 18 camere cu baie proprie pentru cazarea sportivilor, două cabinete medicale, centrală termică, o piscină, sală de forță, bucătărie cu sală de mese, sală de ședințe tactice, spa cu zonă de masaj umed, jacuzzi, saună, dușuri moderne, criosaună.

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.