Duminică, 19 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 26 noiembrie 2018, ora: 12:48
rss
 

Elevii Liceului Teoretic Tudor Arghezi au donat fructe și legume bătrânilor de la Căminul de Persoane Vârstnice Craiova

Acest articol conţine 3 poze
Elevii Liceului Teoretic Tudor Arghezi au donat fructe și legume bătrânilor de la Căminul de Persoane Vârstnice Craiova

Elevii și dascălii Liceului Teoretic „Tudor Arghezi” din Craiova au colectat în cadrul activității de voluntariat „Săptămâna fructelor și a legumelor donate”, fructe, legume, precum și diferite conserve de legume sau dulceață și compot. Toate aceste alimente au fost donate Căminului pentru Persoane Vârstnice din Craiova.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Sub îndrumarea cadrelor didactice și a coordonatorului SNAC,  profesor Mirela  Neguț, din cadrul Liceului Teoretic Tudor Arghezi”, elevii și părinții acestora au răspuns cu promptitudine apelului umanitar, adunând cantități însemnate de legume și fructe, care au fost donate bătrânilor de la Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova, aducând astfel un strop de bucurie în sufletele acestora.

„Ne bucurăm că atât elevii, părinții, cât și profesorii  s-au implicat în această acțiune umanitară. Scopul acesteia este de a sensibiliza elevii atunci când vine vorba de persoanele vârstnice și nevoile acestora. Prin acest demers se intenționează consolidarea abilităților copiilor de a trăi împreună cu ceilalți într-o societate unită și solidară în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul, responsabilitatea”, a spus directorul Liceului Teoretic Tudor Arghezi”, prof. Lucian Săndoi.  

Coordonatorul SNAC, prof. Mirela Neguț spune că prin această activitate, voluntarii au avut prilejul de a dărui, cu mult drag și bucurie, din roadele toamnei. „Bunătatea, generozitatea și solidaritatea ne-a unit pe toți în jurul legumelor și fructelor pe care le-am dăruit cu bucurie vârstnicilor. Acești minunați copii, prin ajutorul dat, au reușit să alunge tristețea și gândurile rele, dăruind câte un pic din inimioara și sufletul lor prin aceste mici daruri pe care le fac. Desigur bătrâneii au fost foarte fericiți, dar și copiii care au simțit că doar dăruind poți fi fericit”, a spus Mirela Neguț, coordonatorul SNAC.

„Bătrânii s-au bucurat foarte mult, mai ales că alimentele au fost oferite  de către copii. Le mulțumim tuturor pentru implicare și îi așteptăm cu drag de fiecare dată pe cei care vor să le aducă celor mai în vârstă un zâmbet de bucurie”, a spus directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice, Valentin Giurcă.

Activitatea a fost inițiată de directorul Liceului Tehnic Tudor Arghezi, prof. Lucian Săndoi, directorul adjunct prof. Cristina Radu și coordonatorul SNAC, prof. Mirela Neguț.

De rezultatele campaniei se vor bucura peste 300 de persoane vârstnice aflate în Căminul pentru Persoane Vârstnice din Craiova. 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.