Luni, 20 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Politică » 22 noiembrie 2018, ora: 14:06
rss
 

Senatorul Radu Preda: Viitorul construcției europene are ca fundament recâștigarea încrederii și sprijinului cetățenilor români

Acest articol conţine 2 poze
Senatorul Radu Preda: Viitorul construcției europene are ca fundament recâștigarea încrederii și sprijinului cetățenilor români

Ieri, a avut loc întrevederea comisiilor permanente ale Parlamentului României și delegația Președinților din Parlamentul European condusă de Antonio Tajani, președintele Parlamentului European. Prezent la această întrunire, senatorul Radu Preda consideră că viitorul construcției europene are ca fundament recâștigarea încrederii și sprijinului cetățenilor români în acest proiect.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

“Principalele teme abordate în cadrul întrevederii au vizat aspecte privind prioritățile Președinției UE, consolidarea politicii de coeziune, viitorul buget european și viitorul Uniunii Europene după retragerea Marii Britanii. Susțin clar ca România continua să participe activ, atât la nivelul Parlamentului României, cât si la nivel executiv la dezbaterea privind viitorul proiectului european.
România se pregătește pentru exercitarea pentru prima data a Președinției Consiliului UE in primul semestru al anului 2019. Obiectivul nostru va fi acela de a facilita consensul european, de sublinia importanta unității, a solidarității și de a creste nivelul de convergență în cadrul U.E în scopul depășirii provocărilor actuale și viitoare precum și al reducerii decalajelor economice și sociale la nivel european.
Personal, consider că viitorul construcției europene are ca fundament recâștigarea încrederii și sprijinului cetățenilor români în acest proiect”, a declarat senatorul Radu Preda.

 
Alte articole din Politică:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.