Duminică, 18 august 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Actualitate » 17 noiembrie 2018, ora: 21:01
rss
 

La mulți ani, Lia Olguța Vasilescu!

Acest articol conţine 2 poze
La mulți ani, Lia Olguța Vasilescu!

Una dintre cele mai puternice femei din România, care s-a dovedit a fi de neclintit de-a lungul întregii sale cariere politice, dar și în cea de administrație, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu, își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere. Astăzi, putem spune că, frumoasa și aprigă olteancă a câștigat definitiv încrederea și simpatia craiovenilor, dar și a multor români. Redacția “Oltenia24” îi urează multă sănătate, bucurii lângă cei dragi, putere de muncă, pe mai departe o carieră politică lăudabilă și să rămână aceeași persoană invicibilă. La mulți ani, Lia Olguța Vasilescu!

 

A intrat la 17 ani în politică, iar la 25 de ani a ajuns deputat. A fost cea mai tânără femeie deputat, dar și cea mai tânără femeie senator, iar puțin mai târziu prima femeie primar de municipiu din istoria României. În prezent este ministrul Muncii și Justiției Sociale și acest lucru arată că, Lia Olguța Vasilescu a reușit să aibă o carieră de succes în politică, dar și în administrație datorită inteligenței, ambiției și spiritului de luptă care o caracterizează.

Mare admiratoare de frumos, Lia Olguța Vasilescu, a reușit să facă din Craiova unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Ambiția sa e nemăsurată și asta se poate vedea în toate proiectele pe care le-a dus la bun sfârșit. A schimbat condițiile în toate spitalele municipalității, dar și în școli, a reabilitat infrastructura, a adus investitori străini în Bănie, înființând numeroase locuri de muncă, a transformat parcurile și grădinile din Craiova în cele mai frumoase locuri verzi din țară și a reușit să construiască unul dintre cele mai frumoase stadioane din România, dar și să reabiliteze Centrul Istoric.

După ce a fost aleasă de două ori primar al Craiovei, reușind să schimbe în bine orașul, Lia Olguța Vasilescu și-a dorit să facă ceva și pentru români. Și a făcut! S-a luptat să îmbunătățească traiul românilor. A crescut pensiile și salariile, iar pe medici și profesori i-a adus la nivelul bine meritat, majorându-le salariul semnificativ. În ultimul timp, aceasta face tot posibilul  să schimbe legea adopției și să simplifice procesul de derulare al adopției pentru a li se da șansa copiilor orfani de a avea o familie. Acestea sunt doar o parte dintre realizările ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care și-a adus aportul semnificativ în îmbunătățirea vieții românilor. Așa se face că, într-un recent sondaj de opinie,  Lia Olguța Vasilescu a ieșit reprezentantul Guvernului cu cea mai mare încredere în rândul românilor.

La ceas aniversar, îi urăm La mulți ani și la cât mai multe realizări!

 

 

 

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Aeroportul din Craiova, dotat cu defibrilator automat
Olguța Vasilescu: IT-ul românesc performează în guvernarea PSD
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.