Duminică, 19 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Învăţământ şi Cultură » 12 noiembrie 2018, ora: 10:27
rss
 

Cursuri de învățare a limbii engleze, la Biblioteca Aman

Cursuri de învățare a limbii engleze, la Biblioteca Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin American Corner Craiova, organizează, în perioada 19.11.2018 – 20.12.2018, cursuri gratuite de limba engleză. Cursurile se adresează persoanelor adulte cu vârsta cuprinsă între 35 – 55 de ani.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Întâlnirile vor avea loc săptămânal, în zilele de marți și joi, și se vor desfășura în sala „Marin Sorescu” / American Corner, începând cu ora 17:00. Obiectivul proiectului constă în familiarizarea persoanelor adulte cu limba engleză.

„Cursurile de limbă engleză reprezintă unul dintre cele mai atractive servicii pe care le adresăm publicului nostru. De această dată, vorbim despre o adevărată premieră. La bibliotecă dezvoltăm în mod curent cursuri de învățare a limbii engleze pe care adesea le adresăm copiilor și tinerilor. În trecutul nu foarte îndepărtat, am implicat și persoanele vârstnice în cadrul acestui circuit de învățare a limbii engleze. De această dată, în mod fericit, țintim publicul cu vârsta cuprinsă între 35-55 ani, cetățeni pentru care învățarea limbii engleze poate contribui atât la diversificarea preocupărilor curente, cât și la o eventuală recalificare profesională, respectiv dobândirea și perfecționarea într-un domeniu necesar și dinamic”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

            Înscrierile se desfășoară în perioada 12-19 noiembrie 2018, în intervalul orar 9:00-16:00, și se vor efectua fie telefonic, la numărul 0251532267,interior 110, fie la sediul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, strada Mihail Kogălniceanu, nr. 9. Înscrierile se vor face în limita celor 15 locuri disponibile.   

 

 

 
Alte articole din Învăţământ şi Cultură:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.