Duminică, 19 mai 2019   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Oltenia 24
anticariatul nou sus
Administraţie » 9 noiembrie 2018, ora: 10:07
rss
 

Ford Craiova angajează 1700 de persoane

Acest articol conţine 2 poze
Ford Craiova angajează 1700 de persoane

Ford România intenționează să dubleze producția de autoturisme produse la Craiova, iar acest lucru va duce la creșterea numărului angajaților. Este vorba de peste 1700 de noi angajați care vor lucra în uzina craioveană. Administratorul public al Craiovei, Sorin Manda, împreună cu primarul Mihail Genoiu au participat la Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metroplitană Craiova și au lansat un dialog între primarii sau reprezentanții celor 23 de localități membre ale asociației și reprezentanții Ford România.

de Mădălina Bălan
redactia@oltenia24.ro

 

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, a anunțat, marţi, că în perioada următoare fabrica de automobile de la Craiova va angaja 1.700 de persoane, urmând să intre în producție un nou model de mașină. 

Administratorul public al orașului, Sorin Manda, spune că acest lucru este o oportunitate pentru craiovenii care își caută un loc de muncă dar și pentru cei din județ, mai ales că Guvernul României suportă celor care își găsesc un loc de luncă la o distanță mai mare de 50 de km de domiciliu cheltuielile de chirie și utilități.

În cadrul adunării generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitana Craiova , împreună cu primarul Mihail Genoiu, am lansat un dialog între primarii sau reprezentanții celor 23 de localități membre ale asociației și reprezentanții Ford România.

Ford România intenționează să dubleze producția de autoturisme produse la Craiova, astfel, numărul angajaților va crește semnificativ. Este vorba de peste 1700 de noi angajați care vor lucra în uzina craioveană.

Este o oportunitate atât pentru craiovenii în căutarea unui loc de muncă, dar și pentru locuitorii din întregul județ. I-am informat pe primari de planurile Ford România și le-am cerut ca la rândul lor să transmită doljenilor această șansă. 
Oferta este cu atât mai tentantă cu cât Guvernul României suportă celor care își găsesc un loc de muncă la o distanță mai mare de 50 de kilometri de domiciliu cheltuielile de chirie și utilități.

De asemenea, în cadrul discuțiilor purtate, Ford România a prezentat membrilor asociației nevoile stringente pe care le are: existența unei parcări special amenajată pentru TIR-urile care aprovizionează fabrica, dar și o parcare pentru autoturismele produse în uzina craioveană. Acestea pot fi construite în zonele limitrofe Craiovei și reprezintă o oportunitate pentru administrațiile locale din județ”, a declarat administratorul public al Craiovei, Sorin Manda.

Top of Form


 
Alte articole din Administraţie:
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Ştiri pe bandă
 
Salubritate
Abonează-te la newsletter
 
 
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
A șasea etapă a dezinsecției pe domeniul public, la start
Mihai Cilibiu, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Primarul comunei Cârcea, Valerică Pupăză, Omul Săptămânii
Oltenia24 on Facebook

© Copyright Mădălina Bălan | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.